26 / 04 / 2024

Expo Turkey by Qatar Fuarı yarın kapılarını açacak!

Expo Turkey by Qatar Fuarı yarın kapılarını açacak!

Yaklaşık 150 Türk firmanın katılacağı Expo Turkey by Qatar Fuarı yarın kapılarını açacak. 



Yarın kapılarını açacak olan Expo Turkey by Qatar Fuarı ikinci yılında Katar ile Türkiye arasındaki ticaret hacmini iki katına çıkarmayı hedefliyor. Fuar 19 Ocak'a kadar devam edecek. Katar’ın küresel devlerini bir araya getirecek 2. Expo Turkey by Qatar’a Türk iş dünyası adeta çıkarma yaparak yeni yatırım anlaşmaları ve işbirliklerine imza atacak.   


150 Türk firması katılıyor

Güneş Gazetesi'nden Yunus Çağlar'ın haberine göre, Fuarda, başta gayrimenkul sektörü olmak üzere inşaat, bilişim, gıda, makine, sağlık turizmi sektörlerinin öncü şirketleri yer alacak. Fuara bu yıl yaklaşık 150 Türk firması katılacak. Türkiye’den özellikle gayrimenkul ve inşaat şirketleri Katar’a çıkarma yapıyor.  


Türkiye'den kimler var?

2. Expo Turkey by Qatar Fuarı, Doha Exhibition and Convention Center'da gerçekleştirilecek. 2. Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Tekfen, Emlak Konut, Artaş İnşaat, Sinpaş GYO, Dido Group, Çilek Mobilya, Teknik Yapı, Tahincioğlu, Katmerciler, Türksat, ve Dome&Partners gibi sektörünün öncüsü şirketlerle birlikte yaklaşık 150 Türk firması katılacak. 


Geri Dön