28 / 03 / 2024

Eyfel Yapı Hometown Şile iletişim!

Eyfel Yapı Hometown Şile iletişim!

Firma: Eyfel Yapı

Proje: Hometown Şile

Eyfel Yapı Hometown Şile iletişim ve adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Hometown Şile projesinde 2+1 villa evler lansman dönemine özel olarak 119 bin liradan satılıyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Şile bölgesinde hayata geçiriliyor olan  Hometown Şile  konut projesi  Eyfel Yapı  tarafından inşa ediliyor. Eyfel Yapı Hometown Şile iletişim bilgilerinden önce proje detaylarına yer verelim.


Eyfel Yapı, inşasına devam ettiği çocuk kasabası konseptindeki Kidstown Riva projesinin ardından, Hometown Şile Evleri projesi ile çocukları Karadeniz'in temiz havası ve doğasıyla buluşturmayı hedefliyor.


Hometown Şile teslimleri 2015 yılının Aralık ayında gerçekleştiriliyor. Hometown Şile projesinde dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Hometown Şile daireler 63 metrekare büyüklükte tasarlandı.


Eyfel Yapı Hometown Şile iletişim için 0212 294 04 65 numaralı telefonu arayarak, Hometown Şile tanıtım ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Hometown Şile satış fiyatları lansman dönemine özel 2+1 villa evlerde 119 bin TL olarak belirlendi.


Hometown Şile Evleri projesi içerisinde, DVD kulübü, sinema odası, ahşap çocuk köyü, zen göleti, spor alanları, resim atölyesi, satranç köşesi, barbekü alanı, kütüphane, fotoğrafçılık kulübü gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Eyfel Yapı Hometown Şile nerede?

Eyfel Yapı Hometown Şile adres : Meşrutiyet Köyü Şile - İSTANBUL



Eyfel Yapı Hometown Şile iletişim

Telefon: 0212 294 04 65

Web: www.hometownsile.com


projeye sor



Geri Dön