25 / 04 / 2024

EYT'de 3 yeni formül! Milyonlarca kişi hemen emekli olabilecek!

EYT'de 3 yeni formül! Milyonlarca kişi hemen emekli olabilecek!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar emeklilik bekleyenler için müjdeli haber artık oldukça yakın! Hükümet kanadından EYT ile ilgili art arda açıklamalar yapılırken çözüm formülü ve hesaplamalarla ilgili somut çalışmalar da ortaya çıktı.



Emekli maaşlarında iyileştirme, 3600 ek gösterge, asgari ücret zammı, taşerona kadro derken sıra EYT’ye geldi… Yüz binlerce hatta milyonlarca vatandaşı ilgilendiren EYT sorunu ile ilgili somut çalışmalar da gün yüzüne çıktı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar için tam üç formül masada! Son zamanlarda  sosyal medyada gündem olan EYT meselesi ile ilgili tüm detayları bu haberde sizler için toparladık…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar emeklilik bekleyenler için müjdeli haber artık oldukça yakın! Hükümet kanadından EYT ile ilgili art arda açıklamalar yapılırken çözüm formülü ve hesaplamalarla ilgili somut çalışmalar da ortaya çıktı. EYT’de Finlandiya modeli olarak adlandırılan formüllerin aksine Türk modeli geliyor! Peki EYT sorunu tam olarak nasıl çözülecek? EYT’liler hemen mi emekli olacak yoksa emeklilikte yaş şartı esnetilecek mi? EYT’den emekli olanlar hemen emekli olup aylığını alabilecek mi? Son gelişmeler ve tüm detayları haberimizin devamında açıklandı.

EYT konusu ile ilgili gündem son zamanlarda yoğun! 3600 ek gösterge, taşeron, asgeri ücret ve emekli maaş aylığı düzenlemeleri peş peşe hallolduktan sonra gözler EYT meselesinin çözümüne çevrildi. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapılan açıklamalar 3600 ek gösterge çalışmalarının başladığını ve artık kısa süre içerisinde kamuoyuyla paylaşılacağını gösteriyordu. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren EYT meselesinin çözümü sosyal medyada da gündem olmuş durumda.

Son olarak Twitter’da EYTSonViraj etiketi ile gündem olan EYT sorunuyla ilgili binlerce paylaşım yapıldı.

2023 Seçimleri öncesi TBMM gündemine gelmesi ve kısa sürede yasalaşması beklenen EYT formülü ile binlerce kişi yaş şartındaki esneme ile derhal emekli olabilecek. Ancak prim şartını tamamlayamayan EYT’liler ne olacak?

PRİM BORCUNU TAMAMLAYAMAYANLAR İÇİN 3 FORMÜL MASADA!

EYT de 3 yeni formül! Milyonlarca kişi hemen emekli olabilecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön