25 / 04 / 2024

EYT’de staj ve çıraklık mağdurlarını heyecanlandıran haber!

EYT’de staj ve çıraklık mağdurlarını heyecanlandıran haber!

EYT’de staj ve çıraklık mağdurlarını heyecanlandıran bir haber geldi. İddialara göre, AK Parti seçimler öncesi EYT’den emeklilik hakkı alamayan çıraklık ve staj mağdurları için de harekete geçti.



Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kapsamında 2 milyonu aşkın vatandaş maaşlarını alırken, yasada staj ve çıraklık mağduru olanları da heyecanlandıran bir haber geldi.

EYT’de staj ve çıraklık mağdurlarını heyecanlandıran haber!

EYT’de staj ve çıraklık mağdurlarına seçim öncesi iyi haber gelecek mi? Gelen kulis bilgilerine göre, AK Parti seçimler öncesi çıkarılacak bir torba yasa ile EYT’de çıraklık ve staj mağdurları için de önemli hamle yapmaya hazırlığı içinde.

EYT düzenlemesinde gözler şimdi de staj ve çıraklık mağduriyetine çevrildi.

Öte yandan 5 bin prim gün Bağ-Kur affı, borçlanmalar gibi sıkıntılar halen gündemdeki yerini korumakta. Söz konusu meselelerin çözümü için yeni torba yasa beklentisi şimdiden oluşmuş durumdayken, özellikle EYT staj ve çıraklık mağduriyeti için sivil toplum kuruluşları, TBMM ve SGK arasında yoğun temaslarda bulunuyor.

TGRT Haber’in haberine göre, EYTADER Başkanı Nalan Esmeray, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ve milletvekilleri ile uzun süren toplantılar yaptığını duyurdu.


Geri Dön