16 / 05 / 2024

EYT'lilerin promosyon heyecanı! İşte promosyon miktarları!

EYT'lilerin promosyon heyecanı! İşte promosyon miktarları!

EYT vatandaşları promosyon heyecanı sardı. EYT promosyon müjdesi üzerine Mart ayında başlangıç maaşını alacak olan her EYT emeklisi bu konuyu araştırıyor. İşte detaylar!



Emeklilik kurallarını kapsayan yasa tasarısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından onaylanarak EYT'nin kabul sürecinin üçüncü aşaması sonlandı. Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT'de ilk maaşını ne zaman alacağına dair yaptığı açıklamada şunları söyledi; "EYT'li kardeşlerimiz maaşlarını mart ayında alacaklar.”

EYT lilerin promosyon heyecanı! İşte promosyon miktarları!

Bundan sonra EYT’liler promosyonlarını alacaklar. Peki “EYT banka promosyonu ne zaman başlar?” İşte detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön