28 / 03 / 2024

Eyüp Esentepe'de prestij cadde çalışmaları başladı!

Eyüp Esentepe'de prestij cadde çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Eyüp Belediyesi iş birliğiyle Esentepe Mahallesinde prestij cadde çalışmalarına başladı.




Eyüp Belediyesinin, “Eyüp Caddeleri Prestij Kazanıyor” projesi kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çiçeksuyu ve Alperen caddelerinin yenilenip hizmete açılmasının ardından Eyüp Belediyesi ve İBB tarafından Esentepe Mahallesi Alibeyköy Yıldız Tabya Caddesi'nde prestij cadde çalışmasına başlandı.


İBB ve Eyüp Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmada kısa vadede yapılan kazı ve tamirat işlerini en aza indirgeyen prestij cadde çalışması bütün altyapı çalışmalarının hazır olduğu bir konsepti içeriyor.


GÜVENLİ VE ESTETİK BİR ŞEKİLDE YENİLENİYOR


Kaldırım çalışmalarının yoğunlukta olduğu Alibeyköy Yıldız Tabya Caddesi'nde başlatılan çalışmada Granit ve Bazalt taşları, üst bordür, L bordür yenilemeleri yapılıyor. Ek odalarla fiber kablolar, sinyalizasyon kabloları, aydınlatma kablolarının geçit güzergahları, peyzajı, kent mobilyası, ağaçlandırması, tretuvarı, aydınlatması, yer üstü ve yer altı sistemleri, elektrik, su ve doğal gaz hatları güvenli ve estetik bir şekilde yenileniyor.


Çalışmanın bitiminden sonra Alibeyköy Yıldız Tabya Caddesi'nde, yaya ve araç trafiği için rahat bir güzergah sağlanmış olacak.



Eyüp Belediyesi



Geri Dön