18 / 04 / 2024

Eyüp prestij cadde

Eyüp prestij cadde

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Eyüp Belediyesi iş birliğiyle Esentepe Mahallesinde prestij cadde çalışmalarına başladı.

Eyüp'e prestij cadde müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ayrıca Eyüp'ün geleceğine yön verecek, yaşam standartlarını yükseltecek yatırımlarla birlikte ulaşım ve prestij caddeler gibi hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgi verdi.

Cadde Life Eyüp'te 450 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Özsaha İnşaat'ın Eyüp'te konumlandırdığı Cadde Life projesinde 2+1 daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2018 Mart'ta yapılacak...

Eyüp Esentepe'de prestij cadde çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Eyüp Belediyesi iş birliğiyle Esentepe Mahallesinde prestij cadde çalışmalarına başladı.

Eyüp İslambey Caddesi'nde ilk kazma Mayıs'ta vuruluyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey Caddesi'ni, herkese örnek bir prestij cadde haline getirecek çalışmanın başlangıç tarihi ile ilgili esnaf ve vatandaşlarla istişarede bulundu.

Eyüp'e prestij cadde müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ayrıca Eyüp'ün geleceğine yön verecek, yaşam standartlarını yükseltecek yatırımlarla birlikte ulaşım ve prestij caddeler gibi hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgi verdi.

Eyüp'ün caddeleri genişletiliyor!

Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol genişletme, istinat duvarı çekme ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

3. Havalimanı Eyüp'e değer katıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İGA yönetim binasında düzenlenen iftarda Eyüp'te dünyanın en büyük havalimanının yapılmasının bölgeye prestij kattığını belirtti.

Eyüp 5. Levent iletişim!

Eyüp 5. Levent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi. 50 dönümlük korusu bulunan projede toplam 4 bin metrekare cadde konseptinde ticari ünite bulunuyor.

Eyüp'te satılık gayrimenkul: 2 milyon 992 bin liraya!

Eyüp Belediye Başkanlığı'ndan Eyüp'te bulunan 1.196 metrekare alana sahip gayrimenkul 14 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Eyüp Park 26 Şubat'ta görücüye çıkacak!

Gül Proje'nin hayata geçirdiği Eyüp Park 26 Şubat 2013 Salı günü görücüye çıkıyor. Eyüp Park Evleri projesi Yeşilpınar'da Veysel Karani Camii'nin yanında yükseliyor...

Eyüp Beyaz Rezidans Evleri'nde 529 bin TL'ye 3+1!

103 daireden oluşan Beyaz Residence Eyüp projesinde yer alan konutların fiyatları 296 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanılıyor..

Eyüp Vialand ne durumda ! Açılışa son 71 gün!

Eyüp Vialand ne durumda ; proje tam tamına 71 gün sonra 23 Nisan'da açılacak

Mali'de Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor!

Eyüp Belediyesi'nin organizasyonuyla hayırsever vatandaşların yardımıyla Mali'nin başkenti Bamako'da Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor...

Eyüp'te Vakıflar'dan 5 milyon TL'ye öğrenci yurdu yapım ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Eyüp'te yer alan özel öğrenci yurdu yapımını 5 milyon 252 bin 352 TL'den ihaleye çıkardı

Eyüp prestij cadde Haberi

Eyüp prestij cadde


Eyüp Belediyesinin, “Eyüp Caddeleri Prestij Kazanıyor” projesi kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çiçeksuyu ve Alperen caddelerinin yenilenip hizmete açılmasının ardından Eyüp Belediyesi ve İBB tarafından Esentepe Mahallesi Alibeyköy Yıldız Tabya Caddesi'nde prestij cadde çalışmasına başlandı.


İBB ve Eyüp Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmada kısa vadede yapılan kazı ve tamirat işlerini en aza indirgeyen prestij cadde çalışması bütün altyapı çalışmalarının hazır olduğu bir konsepti içeriyor.


GÜVENLİ VE ESTETİK BİR ŞEKİLDE YENİLENİYOR


Kaldırım çalışmalarının yoğunlukta olduğu Alibeyköy Yıldız Tabya Caddesi'nde başlatılan çalışmada Granit ve Bazalt taşları, üst bordür, L bordür yenilemeleri yapılıyor. Ek odalarla fiber kablolar, sinyalizasyon kabloları, aydınlatma kablolarının geçit güzergahları, peyzajı, kent mobilyası, ağaçlandırması, tretuvarı, aydınlatması, yer üstü ve yer altı sistemleri, elektrik, su ve doğal gaz hatları güvenli ve estetik...