20 / 04 / 2024

Eyüp Park görücüye çıktı! 131 bin TL'ye, yüzde 1 KDV!

 Eyüp Park görücüye çıktı! 131 bin TL'ye, yüzde 1 KDV!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Eyüp Park

Gül Proje, İstanbul’un tarihi yarımadası Haliç’e nazır Eyüp Park’ın inşasına başlıyor. Eyüp Park projesinde fiyatlar 131 bin TL'den başlıyor...




Gül Proje, İstanbul’un tarihi yarımadası Haliç’e nazır Eyüp Park’ın inşasına başlıyor. 110 milyon TL yatırımla 13 bin 600 metrekare alan üzerine 329 konut inşa edecek olan Gül Proje, yatırımcıları yüzde 1 KDV avantajı ile ev sahibi yapacak, ulaşımda sunduğu kolaylıklar ile de bir adım öne çıkacak. Gül Proje,  Eyüp Park  ile Eyüp’ün İstanbul’un yeni çekim merkezi olmasını hedefliyor.


Gayrimenkul sektöründe 40 yıllık deneyimi ile binlerce aileyi ev sahibi yapan  Gül İnşaat  iştiraki Gül Proje, İstanbul’un kültür ve tarihiyle en değerli semtlerinden biri olan Eyüp’te görenleri hayran bırakacak son projesi Eyüp Park’ı inşa ediyor. Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, Gül Proje Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Gül ve Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül’ün katılımıyla 26 Şubat 2013 Salı günü, Eyüp Park Satış Ofisi’nde düzenlenen basın toplantısında, projenin hem bölgeye hem de yatırımcılara sunduğu avantajlar paylaşıldı.


Eyüp Park basın toplantısı 1. bölüm için tıklayınız!


Eyüp  Park basın toplantısı 2. bölüm için tıklayınız!


Ali Gül Eyüp Park projesini anlatıyor!


Mehmet Gül Eyüp Park projesini anlatıyor!


Ali Gül: “Eyüp Park’ta yüzde 1 KDV avantajı sunuyoruz”

Gül Proje’nin bugüne kadar birçok projeyi başarıyla tamamladığını ve Eyüp Park ile hem konut, hem AVM, hem de ulaşım kolaylıklarını bir arada sunduklarını dile getiren Gül Proje Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Gül; “İstanbul’un nadide semtlerinden biri olan Eyüp’te kendi arsamız üzerinde, 110 milyon TL yatırımla yeni bir karma projenin startını vermekten gurur duyuyoruz. Yaklaşık 13 bin 600 metrekare alan üzerine 3 bloktan oluşacak 329 konut ve 119 mağaza inşa edeceğiz. Adeta Eyüp’ün buluşma noktası haline gelecek projemizde ön satış sayesinde 130 dairenin satışını gerçekleştirdik. Projede dairelerin satışının 2013 yılı sonu itibariyle bitmiş olmasını öngörüyoruz. Hafriyat işlemlerinin başladığı projemizi, 2015 yılı Haziran ayında her şeyiyle yatırımcılarımıza teslim edeceğiz. 

2013 yılı ile birlikte sektörde konut stoğunun eritilmesi adına büyük bir adım atıldı. Sunulan avantajlar arasında Eyüp Park’ın da sahip olduğu yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor. Bu sayede inanıyoruz ki; Eyüp Park’tan bugün ev sahibi olanlar, yakın gelecekte yatırımlarının yüzde elli değerlendiğini görecekler. Eyüp Park Projesi ile hem Eyüp’ü İstanbul’un çekim merkezi yapacağız hem de Gül Proje olarak bir başarıya daha imza atmış olacağız” dedi. 


Mehmet Gül: “Lokasyonumuz ve kalitemiz en büyük avantajımız”

Projenin lokasyon itibariyle Eyüp’te benzersiz bir konuma sahip olduğuna dikkat çeken Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül “Eyüp Park Projesi, hem oturmak, hem de yatırım yapmak isteyenler için tüm imkanlarıyla çok ideal bir proje. Yatırımcılarımızı 131 bin TL’den başlayıp 637 bin TL’ye varan fiyatlarla ev sahibi yapacağız. Arsa sahibi olma avantajımız doğrultusunda yine yatırımcılara yüzde 50 peşinat, yüzde 5 indirim ve 30 ay sıfır faiz imkanı ile peşin alımlarda yüzde 10 indirim olanağı sağlayacağız. 


Projemiz, TEM ve E-6 çevreyollarına olan yakınlığının yanı sıra inşa edilecek Kabataş – Tekstilkent Metro Hattı’nın duraklarından bir olacak, bu sayede, İstanbul’un en büyük sorunu ulaşım açısından çok büyük avantajlar sunacak” şeklinde konuştu. 


Avantajlarla dolu Eyüp Park : “Metrodan in, Asansöre bin, Evdesin”

İstanbul’un en eski semtlerinden biri olan ve mahalle kültürünün her şeyiyle hissedildiği Eyüp’te kendi arazisi üzerinde bölgenin neredeyse ilk konut projesini başlatan Gül Proje, Eyüp Park’ta stüdyo dairelerden 3+1’e kadar 11 farklı tipte ve alanları 33 – 198 metrekare arası değişen toplam 329 konut inşa edecek. Proje kapsamında konutların yanı sıra 119 mağaza, 7 sinema salonu, restoran ve kafeler ile kapalı yüzme havuzu, spor merkezi, Fin Hamamı ve saunanın bulunduğu bir de sosyal tesis inşa edilecek. 

Kendi içinde sunduğu sosyal alanların yanı sıra Eyüp Park, 23 Nisan 2013 tarihinde hizmete açılacak olan eğlence merkezi ViaLand’a 5 dakika mesafede olacak. Eyüp Park, ulaşım açısından da yakın gelecekte inşa edilecek Kabataş –Tekstilkent Metro Hattı’nın duraklarından biri olmasıyla yatırımcılara; “Metrodan in, Asansöre bin, Evdesin” mesajı verecek. 



Tel   : 0212 627 99 99

Faks: 0212 627 99 77

Cep : 0530 149 64 44

www.gulinsaat.com.tr


projeye sor



Geri Dön