25 / 04 / 2024

F Sof Land Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


F Sof Land Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azadeh Rohani Amiri ve Bahar Zarghamboroujeni tarafından kuruldu.



F Sof Land Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azadeh Rohani Amiri ve Bahar Zarghamboroujeni tarafından kuruldu.

F Sof Land Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. B-Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. C-İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. D-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. E- Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. F- Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, kafeterya, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. G-Her türlü alkollü ve alkolsüz içecekler, gazlı gazsız meşrubatlar, meyve özleri ve konsantre ve pupleri, doğal kaynak ve maden sularının imalatı, alım satımı, pazarlaması ve ihracatı. H-Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. I- Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak.


Geri Dön