19 / 04 / 2024

Fadıl Akgündüz günlük devremülk satmış!

Fadıl Akgündüz günlük devremülk satmış!

Piramit satış konusunda yeni düzenleme yapan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı piramit satışın tanımını netleştirecek.  Bakan Tüfenkci, Fadıl Akgündüz'ün günlük devremülk sattığını söyledi...



Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ‘piramit satış’ konusunda düğmeye bastı. Hürriyet Gazetesi'nden Turan Yılmaz'ın haberine göre, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Başbakanlığa gönderdikleri düzenlemeyle piramit satışın tanımının netleştirileceğini söyledi. Tüfenkçi, "Şu anda 4 şartın bir araya gelmesi halinde piramit satış olarak nitelendirilen faaliyetler artık 2 şartın gerçekleşmesiyle bu kapsamda değerlendirilecek. Böylece yetkimizi daha kapsamlı hale getiriyoruz. Ceza yasasındaki dolandırıcılık cezalarının dışında tüketici yasasıyla da bu tür faaliyetler için ayrıca 2 yıla kadar hapis cezası getiriyoruz" dedi. 

Fadıl Akgündüz günlük devremülk satmış!

Bakan Tüfenkçi, Jet Fadıl hakkında değerlendirmelerde bulundu. Tüfekçi, "Fadıl Akgündüz, yani Jet Fadıl vardı, epey bir insanı mağdur etti. Onun mağdurları da bir dernek kurmuş, binin üzerinde mağdur var. Yanıma geldiler, merak edip sordum, ‘nasıl inanıyor sunuz? Adam en son 15 günlüğü bırak günlük devre mülkler satmaya başlamış. Gelenler dedi ki, ‘her gün oradaydık.’ Adam dış cephesini yapmış içini yapmamış. Herkesi her akşam ağırlamış, sanatçılar, hocalar davet etmiş. İş, ödemeler durdurulunca patlamış." ifadelerini kullandı. 

 


Geri Dön