29 / 03 / 2024

Fadıl Akgündüz İstanbul'a da Caprice Otel yapacak

Fadıl Akgündüz İstanbul'a da Caprice Otel yapacak

Jet Fadıl olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün ablasına ait görünen Mai Turizm, Didim'den sonra İstanbul'a da Caprice Otel kuracak



Türkiye'nin en tartışmalı isimleri arasında yer alan ve Jet Fadıl olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün ablası Avniye Obut'a ait görünen Mai Turizm, İstanbul'a Caprice Otel yapacak. Didim'de tesettür otel olarak faaliyet gösteren Caprice Palace'yi işleten Mai Turizm, bu kez aynı marka ile İstanbul'a gelmiş olacak. Geçtiğimiz günlerde açılan Forum İstanbul'a komşu araziyi Bayrampaşa Belediyesi'nden 30 yıllığına kiralayan Mai Turizm'in burada 6 bin 800 metrekarelik beş yıldızlı bir otel açacağı konuşuluyor. Arazinin Mai Turizm'e tahsis kararı 20 Ağustos 2009 tarihinde Bayrampaşa Belediyesi Encümen Kararı ile de kesinleşmiş durumda. Aylık 4 bin bedelle kiralanan arazinin çevresinde Bayrampaşa Otogarı, IKEA ve Forum İstanbul bulunuyor.

ŞİRKETİN ASIL SAHİBİ KİM?

Caprice markasının İstanbul'a gelecek olması Fadıl Akgündüz ile ilgili tartışmaları yeniden başlatacak görünüyor. JetPA adı altında bir dönem otomobil pazarlamaya başlaya  Fadıl Akgündüz, memleketi Siirt'te yüzde 100 yerli ve Türk malı bir otomobil üreteceğini duyurarak adına da `İmza' demişti. Ancak Avrupa'daki Türkleri dolandırdığı öne sürülen Fadıl Akgündüz bir süre sonra iflas bayrağını çekmişti. JetPa adlı şirketi nedeniyle Jet Fadıl olarak ünlenen Fadıl Akgündüz, 2008 yılının  vergi yüzsüzleri listesinde de yer aldı. Söylentilere göre tüm bu nedenlerle Mai Turizm, aslında Fadıl Akgündüz'ün olduğu halde ablası Avniye Obut ve ablasının oğlu üzerinde kayıtlı görünüyor.

JET FADIL'IN OTELİ DİYE GEÇİYOR

Nitekim kayıtlarda farklı görünse de kulislerde Caprice Otel, `Jet Fadıl'ın oteli" olarak biliniyor. Nitekim Bayrampaşa'daki otel izni ile ilgili olarak da , "İzni aslında Fadıl Akgündüz aldı' söylentileri dolaşıyor.

Caprice tesettür oteli olarak ün saldı

Mai Turizm İşletmeleri'nin sahibi olduğu Caprice Palace, Didim'de tesettür oteli olarak ün salmış durumda. Ayrıca şirketin İstanbul Mecidiyeköy'de de bir restoranı bulunuyor. Resmi kayıtlarda Fadıl Akgündüz'ün adı yer almıyor.
Gazete Habertürk


Geri Dön