26 / 04 / 2024

Fakir’in yeni dik elektrikli süpürgesi Starky Eco Power!

Fakir’in yeni dik elektrikli süpürgesi Starky Eco Power!

Fakir’in yeni dik elektrikli süpürgesi Starky Eco Power, 1600 watt motor gücü ve yüksek emiş performansını sadece 800 watt’ lık bir enerji tüketimi ile gerçekleştiriyor...




Fakir’in yeni dik elektrikli süpürgesi Starky Eco Power, 1600 watt motor gücü ve yüksek emiş performansını sadece 800 watt’lık bir enerji tüketimi ile gerçekleştiriyor. Yeşil renkli 6 metrelik kablosu ve gümüş gri üzerine işlenmiş zarif desenleriyle çevre dostu olduğunu tasarımıyla da vurguluyor.


Toz torbası gerektirmeyen dik kuru vakum süpürgesi Starky, tutma sapı ve pedallı yer aparatı çıkartıldığında el süpürgesi olarak da kullanılabiliyor.1 litrelik geniş toz haznesi ve yıkanabilir motor koruma filtresi sayesinde Fakir Starky’yi kullanmak oldukça pratik. Mikro boyutta ki tozları 0.03 mikrona kadar filtreleyebilen H.E.P.A filtresi sayesinde; havada bulunan yüksek miktarda alerjik astım gibi solunum hastalıklarına yol açan toz akarlarını yakalar ve hapseder.   Bu filtre havayı virüs, solunabilir toz, ev tozu akarları, polen ve duman partiküllerinden temizlemekle kalmaz, havayı asbest, bakteri, çeşitli toksit tozlardan ve aeosollerden de korur.  

Günün her saatinde meydana gelebilecek ev kazalarında başrol yine Starky Eco Power’in! Ayarlanabilir vakum gücü sayesinde daha az ses ile ister gece ister gündüz evinizin her köşesini süpürebilirsiniz. 

Yıkanabilir Hepa 10 filtresi sizi evdeki allerjenlerden korurken, ayarlanabilir vakum gücü sayesinde istediğiniz yeri kolaylıkla süpürebilirsiniz. 6 metre kablo uzunluğu, toz torbası gerektirmemesi, hafifliği ve düşük enerji tüketimi ile evinizin göz bebeği olmaya aday.

 


Geri Dön