26 / 04 / 2024

Fakir Prestige TS 2000 Elektrikli Süpürge en ucuza nereden alınır? İşte Fakir 9 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Prestige TS 2000 Elektrikli Süpürge en ucuza nereden alınır? İşte Fakir 9 Mart 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürge arayışı içinde olanlar dikkat sizin için Fakir Prestige TS 2000 500W Elektrikli Süpürge'yi en ucuza nereden alabilirsiniz diye araştırdık. İşte fiyat listesi.



 Fakir Prestige TS 2000 Elektrikli Süpürge en ucuza nereden alınır? İşte Fakir 9 Mart 2023 fiyat listesi
Fakir Prestige TS 2000 Elektrikli Süpürge ergonomik yapısı, yüksek performans sergileyen motor gücü ve tozları içine hapseden filtreleri ile ev hanımlarının tercihi olmaya devam ediyor.

ELEKTRİKLİ SÜPÜRGENİN ÖZELLİKLERİ

Fakir Prestige TS 2000 500W Elektrikli Süpürge modeli toz torbalıdır. Toz kapasitesi 4.5 litre olarak biliniyor.
Torba süpürgeden çıkartılırken tozun dışarı çıkmasını önleyen bir kilit bulunuyor. Bu kilidi kapadığınızda tozu dışarı çıkması engelleniyor.

Toz torbasında bulunan dolum göstergesi sayesinde göz alıcı bir görünüme de sahip olan Fakir Prestige TS 2000 Elektrikli Süpürge, 4,5 litrelik toz kapasitesiyle bir çok alanda pratik kullanım imkanı sağlıyor. Ergonomik tasarıma,pratik kullanımına ve  yüksek performanslı motor gücüne sahip olan kurutma makinesi ihtiyaca göre cevap veriyor.

Elektrikli süpürgede bulunan teleskopik vakum hortumu sayesinde yüksek ve zor alanlarda bile hijyeni sağlar.
Yüksek verimlilik sağlayan 500W motor gücü sayesinde evinizdeki istenmeyen tüm tozlardan kurtulmanızı sağlar.
Fakir Elektrikli Süpürge 70 db ses seviyesinde çalışma gösterir. Sessiz çalışarak temizlik süreci boyunca yüksek sesten sizi ve çevrenizdekileri koruyarak güvenli temizlik ortamı oluşturur.

Fakir Prestige TS 2000 Elektrikli Süpürge, gelişmiş teknolojilerle üretilen HEPA 13 filtresi ile önemlidir. Bu filtre sayesinde polen, bakteri ve evcil hayvan tüyü gibi astım ve alerjik belirtilere neden olan ince toz partikülleri yakalanır ve toz torbasına hapsedilerek güvenli, bir ortam oluşturur.

Peki elektrikli süpürgenin sahip olduğu tenik özellikler neler? En ucuza nereedn alınır? 
 


Geri Dön