26 / 04 / 2024

Faras Panorama nerede? Faras Panorama fiyat listesi 2022! 

Faras Panorama nerede? Faras Panorama fiyat listesi 2022! 

Firma: Faras İnşaat

Proje: Faras Panorama

Faras İnşaat Ankara'daki yeni projesi Faras Panorama için düğmeye bastı ve proje detayları belli oldu. Faras Panorama nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Faras Panorama nerede sorusunun yanıtı ve Faras Panorama fiyat listesi 2022...



5 blok halinde yükselecek Faras Panorama projesinde, 4+1 ve 1+1 özeliklerinde konutlar, ofisler ve dükkanlar bulunuyor. Projedeki  A, C ve D bloklarında 3 adet bodrum kat, zemin kat ve yaşam katları (31 kat), B blokta 2 adet bodrum kat, zemin kat, yaşam katları (32 kat) ve E blokta 5 adet dükkan, A, B, C ve D blokların zemin katlarında ve 1.katlarında ofis yer alacak şekilde tasarım yapıldı. 

Faras Panorama nerede? Faras Panorama fiyat listesi 2022! 

Faras Panorama'da sosyal tesisler de yer alıyor. Sosyal tesislerin bodrum katında kapalı otopark, çocuk ve yetişkin havuzları bulunacak. 

Projenin inşaat çalışmalarının 2 yılda bitirilmesi öngörülüyor. Faras Panorama'nın 150 metre kuzeydoğusunda ve 80 metre güneydoğusunda inşaat halindeki konutlar, 1 kilometre batısında, kuzeyinde ve 670 metre doğusunda konutlar bulunuyor. 

Faras Panorama nerede? 

Faras Panorama projesi  Ankara  İli, Gölbaşı İlçesi, Taşpınar Mahallesi 118024 Ada / 1 No’lu Parsel üzerinde konumlanıyor. 

Faras Panorama nerede? Faras Panorama fiyat listesi 2022!  

Faras Panorama fiyat listesi 2022 

Faras Panorama projesinde yer alan konutların fiyatları henüz belli olmadı. Faras Panorama'daki konutların fiyatları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Faras Panorama'yla 503 yeni konut geliyor! Dev proje için düğmeye için düğmeye basıldı!


projeye sor



Geri Dön