26 / 04 / 2024

Fatma Kurdoğlu kimdir?

Fatma Kurdoğlu kimdir?

Mimar Fatma Kurdoğlu kimdir? Mimar Fatma Kurdoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatma Kurdoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatma Kurdoğlu...



Fatma Kurdoğlu kimdir?

Fatma Kurdoğlu, 1983 yılında Artvin Arhavi'de doğdu. 2006 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. 


2010 yılına kadar farklı ofislerde iş tecrübesi edindikten sonra, Galatayapı bünyesine çalışmaya başladı ve 2011 yılında aynı firma bünyesinde bulunan Cenova Mimarlık Şirketi ortağı oldu. 


Şu anda Cenova Mimarlık'ta proje koordinatörü olarak tasarımlarına devam etmektedir.


Cenova Mimarlık..

Şirket Profili

2009 yılında "Galata Yapı Ltd" bünyesinden kurulmuştur. Genellikle tarihi sit alanında faaliyet göstermesi sonucunda II. Derece eser olarak nitelenmiş binaların restorasyon ve renovasyon projelerinden konsept dizayn aşamasına kadar gelişimi konusunda uzmanlaşmıştır. 


Temel faaliyet

Cenova Mimarlık Ltd, kuruluşundan bugüne kadar geçen süreç içerisinde; otel,konut, şirket genel müdürlük binaları ve farklı amaçlara hizmet eden birçok binanın mimari projesini, restorasyon ve renovasyonunu  başarı ile tamamlamış, en yüksek kalite ve mükemmelliği hedefleyerek zamanında teslimler gerçekleştirmiştir. 






Geri Dön