23 / 04 / 2024

Fatma Yazgülü: Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan faydalanın!

Fatma Yazgülü: Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan faydalanın!

Maps Estate Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı'nın sahibi Fatma Yazgülü, bugüne kadar onlarca kişiyi aradığı tipte arsa ve konuta kavuşturduğunu belirterek, "Kentsel Dönüşüm Yasası'ndan herkes faydalansın" dedi.



İzmit'te emlak sektörünün parlayan-yıldızlarından birisi olan Maps Estate Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, Perşembe Pazarı yanı Birleşim İş Merkezi No:119 Kat 2 adresinde hizmet vermeye devam ediyor. 


Sektörde henüz yeni bir firma ölmasına rağmen yeni bir çığır açan ve ticari ilişkilerini güven üzerine kuran firma sahibi Fatma Yazgülü, bugüne kadar onlarca kişiyi aradığı arsa ve konuta kavuşturdu. 


"KENTSEL DÖNÜŞÜM ANLAŞMASI İMZALADIK"


Fatma Yazgülü, "Maps Estate Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, sıradan bir şirket değil. Bugüne kadar birçok vatandaşımızla Kentsel Dönüşüm anlaşması imzaladık. Amacımız, herkesin hayal ettiği evde oturması. Bunu yaparken kentin güzelleşmesine de katkı sunuyoruz. Şimdiden sektörün iddialı firmalarından biri olduk" şeklinde konuştu. 


"BÜYÜK BİR EMLAK TALEBİ VAR"


Yazgülü, "Kocaeli'de büyük bir emlak talebi var. Müşterilerimizin doğru yatırım yapabilmeleri için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Kocaeli ve çevresinde her bütçeye uygun daire ve arsalar satıyoruz. Özellikle kat karşılığı arsa satışları büyük rağbet görüyor. Biz müşterilerimizden doğru bir lokasyonda, doğru bir projeden ve ayağını yorganına göre uzatarak konut ya da arsa almasını istiyoruz. Yaptığımız işten gurur duymak istiyoruz" dedi. 


Kocaeli


Geri Dön