27 / 04 / 2024

Fatsa Belediyesi'nin yeni hizmet binasının kaba inşaatı bitti!

Fatsa Belediyesi'nin yeni hizmet binasının kaba inşaatı bitti!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Anlayan "Fatsa'da görülmemiş bir yapı ortaya çıkacak." dedi..



Fatsa Belediyesi'nin yeni hizmet binası inşaatı devam ediyor. İnşaatta son tabliye betonu döküldü. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemede bulundu.


Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yeni belediye binası bünyesinde satışa çıkacak olan dükkan ve ofislerle ilgili en geç bayram sonrası ilana çıkacaklarını duyurdu.


Başkan Anlayan, yeni hizmet binasının estetik şehre katkı sağlamak amacıyla Selçuklu mimarisinde yapıldığını söyledi. Başkan Anlayan yapı hakkında,"Fatsa'da görülmemiş bir yapı ortaya çıkacak." dedi. 


Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Kaba inşaatının son tabliye betonunu döküyoruz. Çok şükür kazasız belasız bu ana kadar da getirdik inşallah Rabbim yine kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin. Bizim için önemli bir yatırım çünkü mevcut belediye binamız hem eski hem de alan olarak yetmiyor. Burada ihtiyaçlara cevap verebilecek donanımda ve mekanların rahatlığıyla mevcut belediye binamızın 2 katı büyüklüğünde yeni belediye hizmet binası ortaya çıkıyor. Çok uzun yıllar Fatsa'mıza hizmet verecek belediye binası ortaya çıkıyor. Sonuçta burası Fatsa'ya hizmet verecek bir kurum bu vesileyle daha güzel bir mekanı vatandaşlarımıza hizmet vermesini istiyoruz." dedi. 


KABA İNŞAAT TAMAM

Kaba inşaatının tamamlanmasıyla ince işçiliğe geçileceğini ifade eden Başkan Anlayan, "Allah'tan bir kaza bela olmazsa 2018 in Ağustos ayı sonunda bitirmeyi planlıyoruz, Eylül ayında da buraya geçmiş oluruz. Binamızın alanın bahçesinin tamamı bodrumda otopark. 3 bin 500 metrekare bir otoparkımız var bodrumda, 120 araçlık bir otopark. Hem belediyeye gelecek olan vatandaşlara hem bölgemize hizmet verecek bir otopark var. Satışa sunulacak 12 tane dükkanımız 12 tane ofisimiz var. İnşallah burayı da satışa sunacağız, meclisimizden satış yetkisini almıştık. Birçok kişi soruyor, çok kısa sürede ilana çıkacağız, bayram öncesi belki en geç bayram sonrası inşallah ilana çıkarız." diye konuştu. 


MALİYETİ SATILACAK DÜKKAN VE OFİSLER KARŞILAYACAK

Belediye inşaatının bütün maliyetini satılacak olan dükkan ve ofislerden karşılamayı planladıklarını vurgulayan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Dolasıyla belediyemizin bütçesinden para çıkmadan kendine yaptırıyoruz. Bu da bizim için çok önemli bir tasarruf olacak. Yeni bina inşallah hem burayı ekonomik cazibe haline de getirecek hem de kurumsal olarak da karşımızda Adliye, Hükümet binası gibi kurumsal binalar var. Burada vatandaşlarımıza daha güzel hizmet vermiş olacak. Fatsa Belediyesi uzun yıllarda kalıcı bir yatırım hayata geçmiş olacak." dedi. 


SELÇUKLU MİMARİSİ İLHAM OLDU

En önemli projelerinin estetik şehir olduğunu iafde eden Başkan Anlayan, "Bu nedenle yeni binalarda estetiği çok arıyoruz özellikle bu binada projeyi çalışırken daha estetik olsun diye Selçuklu mimarisi Selçuklu modeli ön gördük. Belki 3 boyutlu projede vatandaşımız görmüşse algılayacak. Bitince ortaya çıkınca görecekler. Şuana kadar Fatsa'da görülmemiş bir yapı ortaya çıkacak. Çok daha güzel estetik Selçuklu mimarisi tarzında bir yapı ortaya çıkacak. İnşallah bundan sonraki gerek kurum binalarına gerek vatandaşlarımızın kendi yapacakları konutlarda bu bina emsal olacak." şeklinde açıklamalarda bulundu.



Mir Kuzey




Geri Dön