20 / 04 / 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasında çalışmalar tüm hızla sürüyor. Kandıra ilçesinin Akdurak Mahallesi’nde yapılan binanın yüzde 70'i tamamlandı. İnşaatın tamamlanması amacıyla hummalı bir şekilde çalışan ekipler, hem bina içinde hem de dışındaki çalışmaları eş zamanlı olarak devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70 i tamam!

ÜÇ BLOK ŞEKLİNDE YAPILIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yer alan habere göre; bina 3 bodrum, zemin ve 3 kat olacak şekilde yapılacak ve tam donanıma sahip olacak. Yapının en alt ve orta bodrum katlarında otopark bulunacak. En alt bodrum 44 araçlık otopark ve sığınak olarak, orta bodrum kat da 40 araçlık otopark ve depo, arşiv alanları olarak düzenlenecek. Üst bodrum katta ise giriş fuayesi, bekleme salonu ve hizmet birimleri bulunacak.

MECLİS SALONU İKİNCİ KATTA OLACAK

Yapının zemin katında başkanlık girişi, bekleme salonu ve hizmet birimleri yer alacak. İkinci katta belediye meclis salonu ve meclis grup odaları inşa edilecek. Üçüncü kat ise başkanlık makamı olarak düzenlenecek. Bu katta ayrıca personel dinlenme terası bulunacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70 i tamam!

13 BİN 893 METRE KARE KULLANIM ALANI

Toplam 13 bin 893 metrekare kullanım alanı bulunacak yapı, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere kazandırdığı belediye hizmet binalarından biri haline gelecek. Kandıra Belediyesi için inşa edilecek yeni yapı içerisinde diğer hizmet alanları gibi modern bir bina da bulunacak.


Geri Dön