26 / 04 / 2024

Tekirdağ Büyükşehir'e yeni hizmet binası yapılacak!

Tekirdağ Büyükşehir'e yeni hizmet binası yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası için proje sözleşmesi imzalandı. Başkan Albayrak, "520 bin metrekarelik bir alana kuracağımız hizmet binamız kentimizin kimliğine ve kentsel yaşam kalitesine çok büyük katkı sağlayacaktır.



Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası için proje sözleşmesine Belediye Başkam Kadir Albayrak imzayı attı.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ve İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı kontrolünde yürütülen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının proje sözleşmesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında imzalandı. 


HAYIRLI OLSUN 


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binası yeraltı otoparkı ve çevresinin düzenlenmesi kentsel tasarım proje yarışmasında birincilik ödülü alan projenin idaresini üstlenen firmanın yetkililerini Sinan Tuncer ve Oğuzhan Aydın "in da hazır bulunduğu toplantıda, projenin Büyükşehir Belediyesi olarak hassasiyetle üzerinde durdukları en önemli projelerden olduğunu belirten Başkan Albayrak, "520 bin metrekarelik bir alana kuracağımız hizmet binamız kentimizin kimliğine ve kentsel yaşam kalitesine çok büyük katkı sağlayacaktır. Kentimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun" dedi. 


İmza töreninde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Atabey Bay töre ve İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Dilşad Ergin de hazır bulundu. 


Çerkezköy Haber


Geri Dön