19 / 04 / 2024

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binası

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binası

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binası tanıtıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatı devam eden yeni hizmet binasının tanıtımı gerçekleşti.

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binası 2018'de tamam!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yeni hizmet binasının şantiye ofisine giderek projeyle ilgili bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapımı devam eden ve tamamlanmasına da çok kısa bir süre kalan yeni hizmet binasında çalışmaları inceledi.

Tekirdağ Hizmet Binası için sözleşme imzalandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binası yeraltı otoparkı ve çevresinin düzenlenmesi için imza töreni yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir'e yeni hizmet binası yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası için proje sözleşmesi imzalandı. Başkan Albayrak, "520 bin metrekarelik bir alana kuracağımız hizmet binamız kentimizin kimliğine ve kentsel yaşam kalitesine çok büyük katkı sağlayacaktır.

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Konya Büyükşehir'den konut sorununa yeni çözüm! Tam 10 blok inşa edilecek...

Konya'ya yeni bir konut projesi daha kazandırılacağı açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'ın Akabe Mahallesi'ne 200 konut yapacağını duyurdu. İşte haberin detayları... 

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Tekirdağ Büyükşehir 14 işçi alacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ile ilgili detaylar...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekel Fabrikası imar açıklaması! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilde bulunan Tekel Fabrikası'nın imar planına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2021'de kira fiyatlarına zam yapmayacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele çerçevesinde belediyeye ait kiracıların kira ücretlerine zam yapmayacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binası Haberi

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binası

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli  yapımı son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında incelemeler yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Vekili Münür Karaevli, inceleme sırasında Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkan Vekili Sinan Türkoğlu'ndan çalışmaların son durumu ile ilgili bilgiler aldı. Münür Karaevli halka daha iyi şartlarda hizmet sunmak amacıyla yapımına başlanan yeni hizmet binasının şimdiden tüm Tekirdağ'a hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

67 bin 210 metrekare alanda hayata geçirilen ve 12 bin 420 metrekare oturum alanı bulunan hizmet binası, 2 bodrum kat, zemin kat, 2 baza kat ve 6 ofis katından meydana geliyor. Bina içerisinde ise; Büyükşehir Belediyesi hizmet birimleri ve çalışma ofisleri, konferans salonu, çok amaçlı salon, sergi salonu, meclis...