29 / 03 / 2024

Fatsa'ya 18 milyonluk yol yatırımı!

Fatsa'ya 18 milyonluk yol yatırımı!

Başkan Enver Yılmaz, Ordu’nun Büyükşehir olduktan sonra çok şey kazandığını belirterek, “İl genelinde olduğu gibi Fatsa ilçemizde de birçok yatırım gerçekleştirdik" dedi




Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin her akşam farklı bir ilçede düzenlediği ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören iftar programları, birlik ve beraberliğin göstergesi oldu. Fatsa’da yapılan iftarda yaklaşık 7 bin kişiyle birlikte aynı sofrayı paylaşan Başkan Enver Yılmaz, hizmetlerin artarak devam edeceğini ve verilen sözlerin tamamının yerine getirileceğini söyledi.

 

Fatsa’da yapılan iftara Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Milletvekili Ergün Taşcı, Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ak Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ve vatandaşlar katıldı.

 

ŞÜKREDECEK ÇOK ŞEYİMİZ VAR

 

İftar öncesinde vatandaşlara hitap eden Başkan Yılmaz, Ordu’nun Büyükşehir olmasıyla birlikte bir kent bilinci oluştuğunu söyleyerek, “Bu bilinç ve ramazanın bereketiyle bir araya geldik. Ordulular olarak şükredecek çok şeyimiz var. Muhteşem güzellikleri olan, güvenlik sorunu olmayan; insanı, havası ve suyuyla yaşanabilecek ve Türkiye’de parmakla gösterilecek bir ilde yaşıyoruz” dedi.

 

YATIRIMLAR ARTARAK DEVAM EDECEK

 

Başkan Enver Yılmaz, Ordu’nun Büyükşehir olduktan sonra çok şey kazandığını belirterek, “İl genelinde olduğu gibi Fatsa ilçemizde de birçok yatırım gerçekleştirdik. Bundan sonra yatırımlarımız artarak devam edecek. Sahildeki Atatürk Parkı’nı Eylül ayı itibarıyla bitirmeyi planlıyoruz. 20 Temmuz’da pazar yerinin ihalesini yapacağız. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarımız ile Cumhuriyet Meydanı projemiz devam ediyor. Hiç merak etmeyin, ne söz verdiysek hepsini yapacağız” şeklinde konuştu.

 

YOLA 18 MİLYON, SUYA 17 MİLYON YATIRIM

 

Fatsa’nın yol ve su probleminin çözümü için çok ciddi yatırımlar yaptıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Büyükşehir olmadan önce, yollarının yapılması için Fatsa’ya 3 milyon lira ödenek geliyordu. Biz ise Hatipli, Aslancami, Kösebucağı ve Erenyurt yolu gibi birçoğu mahalle yolları olmak üzere sadece ulaşım alanında bu yıl 18 milyon lira harcıyoruz. Su için ise yılsonuna kadar 17 milyon liralık yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.

 

17 İLÇENİN ÇÖP SORUNUNU ÇÖZDÜK

 

Başkan Enver Yılmaz, Fatsa’da zaman zaman hissedilen çöp kokusuyla ilgili de bilgi vererek, “Fatsa ilçesi, başka ilçelerden getirilen çöpün döküldüğü bir alan değil. Bu kokunun sebebi ilçede önceden beri dökülmeye devam eden çöptür. 19 ilçemizin 17 tanesinde çöp sorununu çözdük. Fatsa ve Ünye ilçesinde ise çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızdan biraz sabır bekliyoruz. Fatsa’da çöple ilgili başlattığımız 30 milyon liralık yatırımımız devam ediyor. En kısa zamanda çöp sorununu kökünden çözeceğiz” şeklinde konuştu.

 

ULAŞIMLA İLGİLİ ÇALIŞMALAR İKİ KOLDAN DEVAM EDİYOR

 

Milletvekili Ergün Taşcı, Ordu’nun ulaşım ağının genişletilmesi amacıyla iki koldan çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, “Bir taraftan Büyükşehir, çok güzel yatırımları ortaya koyarken diğer taraftan biz de Karayolları ağındaki yolların iyileştirilmesiyle ilgili süreçleri takip ediyoruz. Ordu-Gölköy yolu, Korgan-Kumru yolu ve Ünye-Akkuş yolu ile ilgili çalışmalar ve ihale süreçleri devam ediyor” dedi.




Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön