24 / 04 / 2024

Faturam yüksek geldi diyenlere müjde! Birçok kişi bu yöntemi bilmiyor!

Faturam yüksek geldi diyenlere müjde! Birçok kişi bu yöntemi bilmiyor!

Elektrik faturalarına gelen zamların ardından tüketiciler tasarruf etmenin yollarını araştırmaya yöneldi. Pek çok yöntem yeniden gündeme gelirken, uzmanlardan faturaları düşürecek çok bilinmeyen bir bilgi paylaşıldı. Peki faturalar nasıl düşürülür? İşte ayrıntılar...



İstanbul Ticaret Odası Ücretliler Geçinme Endeksi'nde yer alan 242 ürün arasında ocak ayında en çok fiyatı yükselen, yüzde 90'lık oran ile elektrik oldu. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre de tüketici fiyat endeksinde (TÜFE) Ocak'ta en fazla fiyatı yükselen ürün yüzde 70 ile elektrik oldu. 

Faturam yüksek geldi diyenlere müjde! Birçok kişi bu yöntemi bilmiyor!

Durum böyle olunca elektrik faturalarına gelen zamların ardından vatandaşlar tasarruf etmenin yollarını ararken çok az kişi tarafından bilinen bir yönteme dikkat çekildi.

Uzmanlar tarafından faturaları düşürecek çok bilinmeyen bir bilgi paylaşıldı. Peki faturalar nasıl düşürülür? İşte ayrıntılar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön