24 / 04 / 2024

Favori, İzmir'de 6'ıncı mağazasını açtı

Favori, İzmir'de 6'ıncı mağazasını açtı

Türkiye'nin önde gelen altın takı üreticilerinden Favori Kuyumculuk, ülke genelinde 44'üncü, İzmir'de ise 6'ncı mağazasını Hatay'da açtı



Altın takı mağaza zinciri olan Favori Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selami Özel, İzmir'de hizmete giren Favori mağazalarında seçkin tasarımlar ve üstün kalite standartlarının sunulacağını belirterek, her hafta geliştirilen yeni takı modellerinin de beğeniye sunulacağını dile getirdi.

Bayilik hedeflerini yükselttiklerini vurgulayan Dr. Selami Özel, "Yurtiçi ve yurtdışında oldukça yüksek taleple karşı karşıyayız. Halihazırda toplam 115 mağaza için franchise sözleşmesi imzaladık. Açılan 44 mağazanın yanı sıra 25 mağazamız da plan ve dekorasyon aşamasında. Yani yakın zamanda kapılarını açacak" dedi.

Yaşanan küresel krizin Türkiye'deki perakende kuyumculuğun değişim ihtiyacını hızlandırdığına işaret eden Özel, "Favori olarak geliştirdiğimiz çağdaş mağazacılık anlayışı ile bayilerimizin eskiye oranla en az iki misli satış yapmalarına yardımcı oluyoruz. Açılan bayilerimiz, hepsi fabrikamızda üretilmiş seçkin tasarımları, en üstün kalite standartlarında ve en iyi hizmetle sunarak yüksek müşteri memnuniyeti sağlayabiliyor" dedi.
YeniAsır


Geri Dön