24 / 04 / 2024

Fazlı Kılıç Kağıthane yatırımlarını değerlendirdi!

Fazlı Kılıç Kağıthane yatırımlarını değerlendirdi!

Başkan Kılıç’ın mahallelilerin görüş ve önerilerini dinlediği toplantıya başkan yardımcıları Ömer Kır, Hasan Çakır, Şaban Demirel ve meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Çağlayan Mahalle Muhtarı Ali Çelik ve vatandaşlar katıldı.




Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın ilçe yatırımları vatandaşlarla değerlendirmek için düzenlediği Halk Meclisi toplantıları Çağlayan Mahallesi ile devam etti.


Başkan Kılıç’ın   mahallelilerin görüş ve önerilerini dinlediği toplantıya başkan yardımcıları Ömer Kır, Hasan Çakır, Şaban Demirel ve meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Çağlayan Mahalle Muhtarı Ali Çelik ve vatandaşlar katıldı.

Kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Kılıç, ’Kentsel dönüşüm çok önemli, Kağıthane’de yapı stokunun yüzde 36’sını şu ana kadar yeniledik. Bu çok ciddi bir rakamdır. Kağıthane’de  70 bin bağımsız bölümde yaklaşık 200 bin kişi yaşıyor.  200 bin kişi Kağıthane nüfusunun yaklaşık yarısını oluşturuyor ve bu alanları güvenli haline getirdik. Kağıthane’nin geleceği değişti.‘ dedi.

Kağıthane Belediyesi’nin sosyal çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kılıç, ilçede hizmete açılan açık ve kapalı spor alanlarını anlattı.

Bir yıllık ilçe çalışma planlarında vatandaşlarla yapılan istişarelerde paylaşılan önerileri değerlendirdiklerini söyleyen Başkan Kılıç, katılımcı yönetim anlayışıyla Kağıthane’nin sürekli gelişimi için çalıştıklarını söyledi. Çağlayan Mahallesi sakinlerinin sorularını cevaplayan Başkan Kılıç, ilçe ile ilgili fikir ve önerilerini paylaşan vatandaşların sözlerini not aldı.



Kağıthane Belediyesi


Geri Dön