19 / 04 / 2024

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.



Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan ve yönetim kurulu üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i makamında ziyaret etti. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Üçkan, şehit aileleri ve gazilerimize verilen destekler nedeniyle Başkan Çelik’e teşekkürlerini sundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehit aileleri ve gazilerimizin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti anlattı.. Kayseri’ye hizmet için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Çelik, yatırım ve hizmetlerle ilgili olumlu geri dönüşler almaktan memnuniyet duyduklarını da sözlerine ekledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Yılmaz Üçkan da gaziler ve şehit ailelerimiz verilen destekler sebebiyle  Başkan Çelik’e teşekkür ederek, “Sizlerin desteğiyle şehit ailelerimize ve gazilerimize hizmet etmeye çalışıyoruz” diye konuştu. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım ve hizmetlerini takdirle izlediklerini de dile getiren Üçkan, özellikle ulaşımda Kayseri’ye yeni bir çehre kazandırıldığını kaydetti.


Geri Dön