23 / 04 / 2024

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik iş




Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, Eski Şube Başkanları ve iş adamlarıyla görüştü. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, MÜSİAD üyelerine yönelik görsel brifing Asri Mezarlık içine inşa edilen Orgeneral Hulusi Akar Camii ile başladı. Başkan Mustafa Çelik, Selçuklu mimarisinden esinlenerek yapılan cami hakkında bilgiler verdi. 


İş Adamlarına Asri Mezarlık’ta yapılan diğer çalışmalar hakkında da bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, otobüste yaptığı açıklamada mezarlığı Türkiye’nin en temiz ve en yeşil mezarlığı haline getirmek isteğiyle işe başladıklarını ve çevre düzenlemesinin ardından hizmet binası, taziye yerleri, kıraathane ve camiyi yaptıklarını söyledi. Mezarlık önündeki trafik sorununu da kaldırdıklarını dile getiren Başkan çelik, ufak bir değişiklik yaparak 600 araçlık bir otopark ortaya çıkardıklarını kaydetti.


Görsel brifing sırasında MÜSİAD Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde de çok önemli hizmetler yaptığını ve ilçelere, sosyal yaşamı geliştirecek yatırımların kazandırıldığını söyledi.


YOLLAR, KATLI KAVŞAKLAR, KESİNTİSİZ BULVARLAR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, MÜSİAD üyesi iş adamlarına yeni açılan yol, bulvar ve katlı kavşaklar hakkında da bazı bilgiler verdi. 3,5 yılda samimi bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Başkan Çelik, “Samimiyet ve ihlasla çalışınca Rabbim bereketini verdi. 3,5 yılda 14 köprülü kavşağı tamamlıyoruz” diye konuştu.

 


Geri Dön