20 / 04 / 2024

Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışı 1 yıl ertelendi!

Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışı 1 yıl ertelendi!

Haziran ayında Fenerbahçe'nin başına gelen Ali koç, Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışının 1 yıl ertelendiğini açıkladı.



Türkiye'nin en büyük taraftar kitlesine sahip spor kulübü Fenerbahçe'de, sıkıntılar bitmiyor.  Haziran ayında kulübün başına gelen Ali Koç, kulübün borçlarını mazeret gösterdi. Faturayı da Fenerbahçe Üniversitesi'ne kesti. Takvim'de yer alan habere göre; Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışı 1 yıl ertelendi. 

FB TV'de konuşan Ali Koç, "Üniversite işinin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Üniversitenin Ataşehir'deki binasının kira bedeli yıllık 16 milyon TL. Akademik ve idari personelin yıllık gideri 9 milyon TL" dedi. 

Prof. Dr. Ali Düzgün, Fenerbahçe Üniversitesi'nde ders vermeye hazırlanırken aldığı haberle şok geçirdi. Düzgün, "Öncelikle çok çok şaşkın ve üzgünüz. Çok büyük mağduriyetler var. Herkes bağlı olduğu üniversitede, işini gücünü yeni üniversite için bıraktı. Birçok değerli hoca tabi ki mağdur olacak. Bizler çok iyi bir üniversite kurmak için Fenerbahçe Üniversitesi'ni seçtik. Ben 52 yıllık hocayım. Yaşamamın son hizmeti olacaktı. Çok üzgünüm." dedi.


Geri Dön