24 / 04 / 2024

Fenerbahçe'ye 2'nci stat önerisi!

Fenerbahçe'ye 2'nci stat önerisi!

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden olan Hakan Bilal Kutlualp, takım için yeni stat önerisinde bulundu. 80 bin kişilik modern stat yapılması gerektiğini ifade eden Kutlualp, ''Şu andaki yerlere AVM ve rezidans yapılabilirse elde edilecek gelirle borçları kapatırız'' şeklinde konuştu.



Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp, futbol camiası için yeni ve modern bir stat yapılması gerektiğini ifade etti. 50 bin 509 kişilik Şükrü Saracoğlu Stadı’nın kapasitesinin yetmeceğini belirten Kutlualp, 80 bin kişilik modern stat önerisinde bulundu.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kutlualp, “50 bin kişilik stat yetmeyecek, Camiada ortak bir karar alınırsa İstanbul Park’ın olduğu yere 80 bin kişilik Allianz Arena benzeri modern bir stadyum yapılabilir” şeklinde konuştu.

 

AVM ve REZİDANSLAR BORCU KAPATIR

Taraftarlar tarafından büyük destek gören Kutlualp,  “Ben bir öneride bulundum. Herkes fikrini beyan edip tartışabilir. Olayı uzun vadeli düşündüm. Gerekirse referandumumuzu da yaparız. Şu andaki yere de Zorlu benzeri bir AVM ve rezidans yapılabilirse elde edilecek gelirle borçları kapatırız. Artık Barcelona, Real Madrid ve Manchester United gibi bir F.Bahçe’nin temellerini atma zamani geldi” dedi. 


Geri Dön