19 / 04 / 2024

Fer Yapı Kampüs Ofis ödeme planı!

Fer Yapı Kampüs Ofis ödeme planı!

Firma: Fer Yapı

Proje: Kampüs Ofis

Fer Yapı Kampüs Ofis ödeme planı 'na göre banka kredisi kullanarak projeden ofis alınabiliyor...




İnşaat alanı 20 bin metrekareye yayılan  Kampüs Ofis  projesi İstanbul'un Kağıthane ilçesinde hayata geçirildi. 4 blok olarak yükselen Kampüs Ofis projesinin satış süreci devam ediyor. Kampüs Ofis projesi  Fer Yapı  girişimi ile inşa ediliyor. 


 150 milyon liralık yatırım bedeli ile yükselen  Fer Yapı Kampüs Ofis ödeme planı ile ilgili ayrıntılar haberimizin devamında yer alıyor. Fer Yapı Kampüs Ofis ödeme planı dahilinde projenin fiyatları şöyle: 


Fer Yapı Kampüs Ofis fiyat: 


Fer Yapı Kampüs Ofis fiyat 'larına göre projenin metrekare birim fiyatı 2 bin 790 dolardan başlayarak yükseliyor. Yapı Kampüs Ofis projesindeki küçük ofisler 40 metrekare ile 300 metrekare arasında, orta ofisler 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında ve büyük ofisler 10 bin metrekare alan büyüklüğüne sahip durumda. Fer Yapı Kampüs Ofis ödeme planı 'nın ayrıntıları şöyle: 


Fer Yapı Kampüs Ofis ödeme planı!


Fer Yapı Kampüs Ofis ödeme planı: 


Fer Yapı Kampüs Ofis ödeme planı 'na göre banka kredisi kullanılarak ofis alınabiliyor. Fer Yapı Kampüs Ofis ödeme planı kapsamında ofisin yarı tutarı peşin olarak ödendikten sonra kalan miktar banka kredisi ile vadelendiriliyor. Fer Yapı Kampüs Ofis ödeme planı 'na ayrıntılı olarak ulaşmak için projenin satış ofisi telefonu 0212 272 49 09


Fer Yapı Kampüs Ofis projesinde ofis sahiplerinin yararlanması için sağlık merkezi,  parti odası, hobi odaları, restoranlar, toplantı odaları ve SPA yer alıyor. 


Fer Yapı Kampüs Ofis ne zaman teslim?


Projenin teslimlerinin  2015 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Fer Yapı Kampüs Ofis nerede? 


Fer Yapı Kampüs Ofis açık adresi: Gürsel Mahallesi, İmrahor Caddesi, No:29 Kağıthane-İstanbul. Kampüs Ofis telefon: 0212 272 49 09


Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön