19 / 04 / 2024

Ferid Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ferid Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Al Chakakı tarafından kuruldu.



Ferid Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Al Chakakı tarafından kuruldu.

Ferid Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2.Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımını yapmak ve bunlarla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralar,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü haklar tesis edebilir,ipotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa,sükna,gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı ,kat mülkiyeti tesis edebilir.Hertürlü Gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz,tevhit,taksim,parselasyon ile ilgili hernevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 4. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 5.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 6.Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devremülk apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri mesken,ev,apartman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkuller almak,satmak,satın almak kiralamak,kiraya vermek. 7.Her türlü mal alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapmak. 8.Her türlü dekorasyon işleri,tamirat ve boya işleri yapmak. 9.Şirket Faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır ,satar,kiralar,kiraya verir. 10.Yurt içinde ve yurt dışında paket,zarf ve kargo taşımacılığı yapmak.Araçlı ara.sız kargo hizmeti vermek. 11.Her türlü konfeksiyon ürünü gibi giyim eşyasının ihracı,ithali,toptan ve perakende daihili tortan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. 12.Elektronik eşyaların alım satımını yapmak tamir bakım için özel servisler açmak yetkili servis bayilikleri almak. 13.Her türlü hediyelik eşya alım satım ithalat ve ihracatını yapmak. 14.Her türlü elektronik ürünlerin alım satım ithalat ve ihracatını yapmak. 15.-Her çeşit restoran ve lokanta, pastane, kafeterya, kafe bar, gazino, diskotek işletmeciliği yapmak, kiralamak, kiraya vermek, konusu ile ilgili alet ve edevatları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 16.Her tür gıda ürünlerinin alım satım yapmak


Geri Dön