28 / 03 / 2024

Ferit Şahenk, İspanya’daki gözde otelini satıyor!

Ferit Şahenk, İspanya’daki gözde otelini satıyor!

Yaşadığı mali zorluklardan dolayı yurtdışındaki tüm lüks otellerini satışa çıkardığına yönelik haberleri çıkan Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk'in İspanya'daki oteline alıcı çıktığı ifade edildi. 



Dünya Gazetesi'nden Kerim Ülker'in haberine göre Doğuş Grubu İspanya'da 2 yıl önce aldığı oteli 210 milyon Euro'ya (1.3 milyar lira) satışa sundu. Otelin alıcısının ise İspanya Kralı'nın yakın bir dostu olduğu söyleniyor. 

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, 2016 Mart ayında İspanya’nın en önemli turistik tesislerinden Hotel Villa Mağna'yı satın almıştı. Başkent Madrid’de bulunan Hotel Villa Magna için 6 aylık görüşmenin ardından anlaşma sağlanmış ve Kolombiyalı işadamı Jaime Gilinski ile girdiği yarışı kazanan Şahenk, 180 milyon euroya oteli satın almıştı.

Ferit Şahenk, İspanya’daki gözde otelini satıyor!

'Tüm lüks otellerini satışa çıkardı' iddiası

Geçtiğimiz ay yayınlanan haberlerde de Doğuş Grubu'nun tüm lüks otellerini satışa çıkardığı iddia edilmişti. Markanın çatısı altındaki Dubrovnik'teki Villa Dubrovnik, Madrid'deki Hotel Villa Magna ve Roma'aki Aldrovandi Villa Borghese'in yanı sıra İstanbul'daki Grand Hyatt da yer alıyor. 

Ferit Şahenk lüks otellerini satışa çıkardı!


Geri Dön