19 / 04 / 2024

'Ferko Signature'da 30 katın yarısını sattık'

'Ferko Signature'da 30 katın yarısını sattık'

Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, Levent’te hayata geçirdiği 2 bloktan oluşan projesi Ferko Signature ile ofis alanında öne çıkmayı planlıyor.



Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat, Levent’te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signature ile ofis alanında öne çıkmayı planlıyor.


127 bin metrekare inşaat alanına sahip Ferko Signature hakkında bilgi veren Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, projenin bölgeye ve projeye dahil olacak markalara prestij katacağını belirterek, “İş yaşamında İstanbul’un gözde merkezlerinden biri olan Levent’te başladığımız Ferko Signature projesi; 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor.” dedi. Ferko Signature’da, 40 bin metrekare brüt satılabilir alan üzerine kurulan ve 30 kattan oluşan Sign-1’deki ofislerin 30 katının satışa başlandığı Mayıs 2014 tarihinden bu yana satışların devam ettiğini açıklayan Meriçten, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan ve 6 kattan meydana gelen Sign-2’deki ofislerin ise kiralanacağını söyledi. Esnek ofis anlayışıyla dizayn edilecek ofislerin metrekaresinin ise kullanıcının isteğine bağlı olarak belirlenebileceğini belirten Gökçe Meriçten, Ferko Signature’da metrekare satış fiyatlarının 8 bin 200 ile 12 bin dolar arasında değiştiğinin, şu ana kadar satılabilir alanların yüzde 53’ünü sattıklarının altını çizdi. Proje 13’üncü kata kadar manuel, 13. kat üzerinde ise otomasyon sistemi dâhilinde çalışıyor. Ferko Signature, iş hayatının profesyonel yönüne hitap eden tam donanımlı ‘Business Center’ında ofis ve toplantı odaları ile birer çalışma mekânı olarak tasarlandı. İş görüşmeleri için de ‘Signature Lounge’ ile özel toplantılara ferah mekânlar sunuluyor. Klasik iş hayatına tamamen farklı bir dokunuş sunan Ferko Signature, ferah ve modern ofislerinin yanı sıra molalar için özel olarak tasarlanan ‘Kent Bahçesi’ ile de farklılığını ortaya koyuyor. ‘Kent Bahçesi’ konsepti ile oluşturulan yeşil alan, kafe ve restoranlar da projede yer alıyor.


Zaman


Geri Dön