19 / 04 / 2024

Ferroli 5 yıl garantili ürünleri için cazip taksit avantajları sunuyor!

Ferroli 5 yıl garantili ürünleri için cazip taksit avantajları sunuyor!

Ferroli, yaklaşan kış mevsimi dolayısıyla yeni bir sonbahar kampanyasına başladı. Tasarruflu ve yüksek verimli yoğuşmalı kombiler peşin fiyatına 12 ay cazip taksit avantajları ile tüketicilere sunuyor. Üstelik 5 yıl garanti de cabası...



Yoğuşmalı cihazlarda Türkiye’deki en zengin ürün gamına sahip olan Ferroli, bireysel kullanıma yönelik tüm kombi ürünlerini ücretsiz olarak 5 yıl garanti imkanıyla sunuyor.


Doğa Dostu Kombiler; Econcept Tech ve Domicondens D


Şık tasarımlı, doğa dostu Econcept Tech, yüzde 17 ilave tasarruflu yoğuşma teknolojisi, 14 farklı emniyet sistemi ve yüksek performansıyla göz dolduruyor. Doğa dostu duvar tipi yoğuşmalı kombisi Econcept Tech ile yüzde 109 verimlilik ve konfor sunuyor. Econcept Tech serisi tüm kapasite aralıklarında yüksek verim sağlarken, premix teknolojisiyle de çevreye yayılan gaz salınımını minimuma düşürerek doğayı koruyor. Yoğuşma teknolojisi ile yüksek yanma verimi ve düşük gaz emisyon değerleri ile doğa dostu bir diğer kombi de Domicondens D. Elektronik ateşleme sistemi, akıllı arıza teşhis ve uyarı sistemi, kompakt ölçüleri sayesinde, kolay montaj ve kullanım alanından tasarruf ve kullanım suyunda eco/comfort özelliği ile ekonomik veya çok daha kısa sürede, konforlu kullanım suyu elde edebilme imkanı gibi pek çok özelliği ile Domicondens D evinizde enerji verimliliğini arttıracak. 



Geri Dön