18 / 04 / 2024

Feryal Gülman kimdir?

Feryal Gülman kimdir?

Gülman Group’un patronu 81 yaşındaki Kemal Gülman ile 21 yıllık evliliğini sonlandırma kararı alan Feryal Gülman kimdir? İşte Feryal Gülman'a dair merak ettikleriniz bu haberde...



Feryal Gülman biyografi

Ankara doğumlu, İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Feryal Gülman İstanbul'a 7 yaşında geldi. 8 yaşındayken babasını kaybeden Feryal Gülman, bugünlerde 21 yıllık eşi olan Kemal Gülman'a açtığı boşanma davası ile adından söz ettiriyor.


Feryal Gülman'ın iş hayatı..

21 yıllık eşi Kemal Gülman ile arasında 32 yaş farkı bulunan Feryal Gülman, iş hayatına Alarko ile başladı. Daha sonraki yllarda Amerika'dan gelen Leyla Alaton ile emlak pazarlaması grubunu kurdu. Konu ile ilgili eğitimler aldı ve seminerler verdi.


Feryal Gülman 25 yaşındayken, Ankara'dan Toki Daire Başkanlığı teklifini kabul etti. 40 kişilik bir ekip yönetti. Halkalı Konutları, Eryaman Konutları, Ataköy 7-8. kısım Konutları gibi konutların hepsi Feryal Gülman döneminde satıldı. Feryal Gülman Ankara'da 1 yıl kaldı.


1 yıl sonunda Kemal Gülman'dan gelen evlilik teklifi ile işinden istifa etti. Evlilik teklifinden 21 gün sonra Feryal Gülman ile Kemal Gülman çifti evlendi. Çiftin Arslan isminde bir oğlu var.


Feryal - Kemal Gülman çifti boşanıyor..

Gülman Group’un patronu 81 yaşındaki Kemal Gülman, 21 yıllık eşi 49 yaşındaki Feryal Gülman'ın açtığı boşanma davası ile boşanıyor. Feryal Gülman, boşanma dilekçesinde "onur kırıcı sadakatsizlik ve zina”yı gerekçe olarak gösterdi.

 

Manevi tazminat: 200 milyon TL..

Feryal Gülman, eşinin ihaneti nedeniyle davada kendisinden 200 milyon TL manevi tazminat ve aylık 225 bin TL nafaka talebinde bulunuyor. Feryal Gülman, aylık nafakanın 200 bin TL'sini kendi için; 25 bin TL'sini ise oğlu Aslan Kemal için istediğini belirtti.


"Boşanırım" demişti..

Feryal Gülman, kısa zaman önce bir magazin basınına bir röportaj verdi. Röportajda kendisine yöneltilen "Eşiniz sizi aldatsa ne yaparsınız?" sorusunu, “Aynı gün ondan ayrılırım. Üzerinde hiç düşünmeden o gün bitiririm. Böyle bir şey benim için kabul edilemez” şeklinde yanıtlamıştı.


Kemal Gülman kimdir öğrenmek için tıklayınız.

Feryal Gülman kaç yaşında öğrenmek için tıklayınız.

Kemal Gülman kaç yaşında öğrenmek için tıklayınız.

Feryal Gülman Kemal Gülman boşanıyor haberi için tıklayınız.

Gülman Group için tıklayınız.




Geri Dön