29 / 03 / 2024

Kemal Gülman kaç yaşında?

Kemal Gülman kaç yaşında?

200 milyon TL'lik boşanma davası ile isminden söz ettiren Feryal Gülman ve Kemal Gülman kaç yaşında? Feryal - Kemal Gülman çifti hakkındaki ayrıntılar için haberimizi inceleyebilirsiniz...



Kemal Gülman 

Feryal Gülman'ı aldattığı yönündeki haberler ile gündemdeki yerini koruyan Kemal Gülman'a dair "Kemal Gülman kaç doğumlu?", "Kemal Gülman kaç yaşında?" gibi merak ettiklerinizi aşağıda bulabilirsiniz.


Kemal Gülman kaç yaşında?

Türkiye'nin önde gelen kurumsal gayrimenkul yatırımcıları arasında yer alan ve 25 yıldır faaliyet gösteren Gülman Group'un CEO'su olan Kemal Gülman, 1932 doğumlu.


81 yaşındaki Kemal Gülman, 500 milyon dolarlık serveti ile Türkiye'nin ilk 100 zengini içerisinde 50. sırada yer alıyor.


Kemal Gülman 21 sene önce Feryal Gülman ile evlendi. Feryal Gülman Kemal Gülman yaş farkı ise 32. Çiftin 17 yaşında Aslan Kemal isminde oğlu var.


Feryal Gülman, 21 senelik eşinin kendisini, 1991 doğumlu genç bir kızla aldatması gerekçesi ile Kemal Gülman'a boşanma davası açtı. 


49 yaşındaki Feryal Gülman, boşanma davasında Kemal Gülman'dan 200 milyon TL manevi tazminat ve her ay 225 bin TL'lik nafaka talep ediyor.


Kemal Gülman kimdir öğrenmek için tıklayınız.

Feryal Gülman kimdir öğrenmek için tıklayınız.

Feryal Gülman kaç yaşında öğrenmek için tıklayınız.

Feryal Gülman Kemal Gülman boşanıyor haberi için tıklayınız.

Gülman Group için tıklayınız.





Geri Dön