25 / 04 / 2024

Fethiye Spor Kompleksinin temeli atıldı!

Fethiye Spor Kompleksinin temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez Nilüfer ilçesinde yaptırılacak "Fethiye Spor Kompleksi"nin temeli atıldı.Belediye Başkanı Recep Altepe, yaptığı konuşmada, Bursada sürekli konuşulan projelerin, bu dönem hayata geçirildiğini söyledi



 Altepe, Fethiye Spor Kompleksinin kendisi için ayrı bir önem taşıdığını, çocukluğunun Minareliçavuş köyünde geçtiğini hatırlatarak, "Çocukluğumuzda sık sık arkadaşlarla maç yapmak için geldiğimiz bu sahaya, şimdi belediye başkanı olarak modern bir tesisin temelini atmaya geldim. Bu benim için ayrıca büyük bir gurur" diye konuştu.

"Spor Kenti" hedefine ancak tesisleşmeyle ulaşılabileceğini, bu hedef doğrultusunda kentin her köşesinde spor yatırımlarının sürdüğünü anlatan Altepe, şunları kaydetti:  "Futbol sahası, kapalı spor salonu, tenis kortu, mini futbol sahası, basketbol, voleybol sahası, yüzme havuzu, kay-kay pisti, su ve çim kayağı tesisi, golf sahası gibi yatırımlarımız hızla sürüyor. Bugüne kadar biten, başlayan ve ihalesi yapılan tesis sayımız 90a ulaştı. Bunlardan 20sini hizmete açtık. Bu dönem 100ün üzerinde spor tesisini Bursaya kazandırma hedefimizde kararlıyız."

Törene, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar da katıldı. Bir yılda tamamlanması hedeflenen spor kompleksinde, spor salonu, halı saha, koşu parkuru, yarı olimpik yüzme havuzu yer alıyor.

AA


Geri Dön