26 / 04 / 2024

FG Wilson, İstanbul REstate 2011 Fuarı 'na katıldı!

FG Wilson, İstanbul REstate 2011 Fuarı 'na katıldı!

Türkiye 'deki atılımlarına hız veren FG Wilson yeni ürünlerini, üstün hizmet anlayışını ve gelecek projelerini 17-18 Mayıs 2011 tarihleri arasında Istanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı 'nda yapılan 11. Istanbul REstate Gayrimenkul Fuarı 'nda tanıtı



1966 'dan günümüze, ürettiği ileri teknoloji ürünü jeneratörleriyle en zor koşullarda dahi hayatın kesintisiz yaşanmasını sağlayan; üretim kapasitesinde Avrupa 'nın en büyük, dünyanın da ilk iki   jeneratör üreticisinden biri olan FG Wilson, İstanbul REstate 2011 Fuarı 'na katıldı. 100 bin jeneratör üretim kapasitesi, 5000 çalışanı ve 100 ülkede 180 'den fazla temsilciliğiyle dünyanın sayılı şirketleri arasında yer alan FG Wilson, Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı 'ndaki standında yeni projelerini, sektöründe çığır açan kompleks teknolojilerini ve gelecek dönem çalışmalarını sektör temsilcilerine ve ilgililere sundu.

Ürünlerini kesintisiz hayat için kesintisiz enerji prensibiyle geliştiren FG Wilson, Lüfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı 'ndaki Rumeli Salonu 'nun girişinde bulunan standında geleceğin yatırım malı jeneratör teknolojilerini tanıtıyor. FG Wilson Türkiye CEO 'su Köksal Er, fuara katılımları ve gelecek projeleriyle ilgili olarak “Avrupa 'nın en büyük jeneratör üreticisiyiz. Dünyanın da en büyük iki jeneratör üreticisi arasında yer alıyoruz. FG Wilson olarak, 6.8 kVA 'dan 2500 kVA 'ya, 10 KW –1.5 MW güç aralığına sahip doğal gaz jeneratör ve kojenerasyon üniteleriyle birlikte dünyanın en büyük yedek parça merkezine sahibiz. Ancak, FG Wilson olarak sadece jeneratör üreticisi ve tedarikçisi değiliz. Üretim ve teknoloji gücü yanında en zorlu projelerde müşterilerinin özel ihtiyaçlarına teknik destek ve özel çözümler de sunuyoruz. Jeneratöre yardımcı eleman olarak değil; önemli bir yatırım unsuru olarak da bakılması gerektiğini düşünüyoruz. Yatırımcıların satın alma süreçlerinde mutlaka bakım ve yönetim işini ciddiye alarak değerlendirmeleri gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle REstate gibi bölgesel, ulusal ve sektörel benzer organizasyonlarda etkin şekilde yer alıyor; jeneratör, entegre sistemler ve enerji verimliliği konularında bilgi ve çözüm merkezi olmayı misyon olarak üstleniyoruz ” dedi.


Geri Dön