19 / 04 / 2024

FG Wilson satın alma ve lojistik müdürü Mustafa Gür oldu!

FG Wilson satın alma ve lojistik müdürü Mustafa Gür oldu!

FG Wilson Türkiye’ye Satın Alma ve Lojistik Müdürü olarak atanan Mustafa Gür, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Makineleri Mühendisliğinden 2004 yılında mezun oldu.



MSC Gemi Acenteliğinde 2005 yılında Satış Sorumlusu olarak profesyonel iş hayatına başlayan Mustafa Gür, 2008’de Borusan Güç Sistemlerinde Marin Satış Mühendisi olarak çalıştı. Daha sonra MSC Gemi Acenteliği’nde Hat yöneticisi olarak 2013 yılına kadar görev yaptı.  Mustafa Gür, 2013 yılında Medlog Lojistik ve Gemicilik Turizm AŞ’de Lojistik Müdürü olarak iş hayatını sürdürdü. 


2015 yılı başında 1966’dan beri bir dünya markası olarak hizmet veren, dünyanın en büyük jeneratör sistemleri üreticisi FG Wilson’ın  Türkiye kadrosuna katılan Mustafa Gür, Satın Alma ve Lojistik Müdürü olarak göreve başladı.


Çok Boyutlu Liderlik, Satış Yönetimi Geliştirme Programı, Business English Presentation Skills Workshop Certificate, Sales Professional, Satış Fakültesi, Davranışlarımız ve Biz, Kişisel Performansı Yönetmek ve Satış Geliştirme  gibi birçok seminer ve kursa katılan Mustafa Gür 1980 yılında İstanbul’da doğdu, evli ve iyi derecede ingilizce biliyor. 


Mustafa Gür kimdir?



Geri Dön