24 / 04 / 2024

Fi-Yapı´nın adasına 350 milyon dolarlık teklif!

Fi-Yapı´nın adasına 350 milyon dolarlık teklif!

Fİ-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan Nisan ayında 35 milyon dolara satın aldıkları İzmir´deki adaların satın almak isteyen Dubaililerin 350 milyon dolar teklif etiklerini söyledi



Adayı normal koşullarda 500 milyon dolara bile satmayacağını belirten İnan, "Yakında başlamayı düşündüğümüz çok dev projeler var. Bu projelerin finansmanı için satabiliriz. Görüşmelerimiz sürüyor. Toplam 240 bin metrekare inşaat alanı olan adamıza 5 bin yataklı tesis yapacağız. Bu işin bitirilmesi için gerekli olan para 600 milyon dalar. Dubaililer ile anlaşırsak projeyi biz yapacağız. Görüşmelerimiz sürüyor. Önümüzdeki günlerde her şey netleşecek" dedi.
 
Türkiye´nin 1 numaralı emlak ve konut haber sitesi www.emlakkulisi.com´a yaptığı özel açıklamada Fikret İnan Dubaililerle İstanbul´da başka projeler geliştirmek için görüşmelerinin devam ettiğini kaydetti.
 
Fi-Side´da örnek dairenin 30 Ağustos´ta bitirileceğini anlatan İnan konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Mudo ile anlaştık. Dairenin tüm dekorasyon ve tefrişini Mudo yapacak. Filife´ta fore kazık makinesi yarın iniyor. Pazartesi günü çalışmaya başlayacak. Takip eden 1 hafta 10 gün içinde temel atmayı planlıyoruz.  Fi-Tower´de örnek daireyi hazırlamak için çalışmalarımız sürüyor. Orada 2+1´in örnek dairesi olacak. 1+1´in olmayacak"
Tebernüş Kireçci

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön