26 / 04 / 2024

Fiat Egea Cross Wagon'a 10 bin Türk Lirası indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Fiat Egea Cross Wagon'a 10 bin Türk Lirası indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Fiat Egea Cross Wagon modeline tam 10 bin Türk Lirası indirim yapıldı! Peki zamların ardından Fiat Egea Cross Wagon indirimli fiyat listesi nasıl? İşte 2022 Mart fiyat listesi ve aracın özellikleri...



Ocak ayında satışa çıkarılan Fiat Egea Cross Wagon, mart ayına kadar aldığı zamlarla bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 2022 senesi ile ülkemizde en çok satan araba markası ve modeli olarak listeler birinci sırada Fiat Egea yer alıyor. 2021 senesi Fiat, Egea ailesini bir yeni üyesi olan Cross versiyonunu ekledi.

Cross modelinde de Egea modellerinde kullandığı özellikleri eklemesiye birlikte zirveye oynadığını kanıtladı. Türkiye'de otomotiv sektöründe büyük pazar payının sahibi olan Fiat, araçlarında kullandığı önemli dosyaları tamamen değiştirerek pazar payını genişletmeyi hedefliyor. Ancak küresel çapta yaşanan çip krizinin ve güncel kurdaki artışın etkisi Fiat araba fiyatlarına da olumsuz yönde yansıdı.

Fiat Egea Cross Wagon a 10 bin Türk Lirası indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

2022 Fiat Egea Cross Wagon fiyatının satışa çıkarıldığı andan bu zamana kadar ne kadar yükseliş gösterdiğini fiyat listesine baktığımızda açık bir şekilde görebiliyoruz. Fiat, Egea Cross Wagon modeline tam 10 bin TL indirim yaptı. Bu indirim Mart ayı sonuna kadar Fiat yetkili satıcılarında geçerli oluyor.

Sıfır otomobil satın almayı düşünenler Fiat Egea Cross modelinin güncel fiyat listesine göz atabilir. Fiat Egea Cross, konfor ve üst düzey teknolojiyi birleştirerek eşsiz bir tasarımla otomobil sevenleri buluşturuyor. Model, en düşük donanım baz paketinde manuel şanzıman ile birlikte geliyor.

Peki Fiat Egea Cross Wagon zamların ardından Mart ayı fiyat etiketlerinde son durum ne? İşte Fiat Egea Cross Mart 2022 fiyat listesi…


Geri Dön