23 / 04 / 2024

Fikirtepe Businist Office iletişim!

 Fikirtepe Businist Office iletişim!

Firma: SVR Gayrimenkul Yatırım

Proje: Businist Office

Selimoğlu İnşaat, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı ortak projesi olarak yükselen Fikirtepe Businist Office iletişim bilgileri için haberimizden yararlanmanız mümkün. Projede toplam 396 adet ofis yer alıyor...



26 Mayıs 2014 tarihinde (bugün) gerçekleşen lansman ile satışa sunulan Fikirtepe Businist Office iletişim bilgileri haberimizin içerisinde mevcut. Projede banka kredisi kullanılıyor.


Toplam 396 adet ofisin yer aldığı Fikirtepe Businist Office satış fiyatları metrekare bazında 4 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede 3 blok yer alıyor.


Fikirtepe Businist Office iletişim bilgileri için haberimizi okuyabilirsiniz. Selimoğlu İnşaat, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı ortaklığıyla yükselen projede satış sürecine başlandı.


 Fikirtepe Businist Office iletişim!


SVR Gayrimenkul Yatırım Businist Office görselleri için haberimizi inceleyebilirsiniz. 116 bin metrekare inşaat alanına sahip proje, İstanbul Anadolu yakası Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde hayata geçiriliyor.


Businist Office Fikirtepe projesi lokasyon olarak; Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın mesafede yükseliyor.


Fikirtepe Businist Office adres:  Bağdat Caddesi No: 242/6 Göztepe Kadıköy - İstanbul / Türkiye


Fikirtepe Businist Office iletişim:

Telefon: 0 216 407 24 00- 444 60 13

Web: www.businist.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön