25 / 04 / 2024

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy!

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Fikirtepe Yenitepe Kadıköy, İstanbuk Kadıköy Fikirtepe'de yükseliyor. Projede, yüzde 50 peşinatla 30 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor...



Tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılan Fikirtepe Yenitepe Kadıköy, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor. Proje, e, 5 kat baza ve 21 katlı 4 blok halinde yükseliyor. 


Konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 50 peşinat sonrasında sıfır faizle 30 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Yenitepe Kadıköy satış ofisi projenin yanında konumlanıyor. Projede satış sürecine devam ediliyor.


Dairelerin metrekare birim fiyatının 5 bin 450 TL'den başlayarak değiştiği Fikirtepe Yenitepe Kadıköy, İstanbul  Anadolu yakası Kadıköy Fikirtepe bölgesinde inşa ediliyor. Projenin tasarımında Tabanlıoğlu Mimarlık imzası yer alıyor. 


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy!


Kadıköy Yenitepe projesi sosyal alanları arasında; güvenlik, vitamin bar, market, açılır kapanır tavanlı yüzme havuzu, kuaför, kuru temizleme, restoranlar, fitness merkezi, sauna, otopark sunuluyor. 


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy,  Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa  İnşaat ortak projesi olarak yükseliyor. İçerisinde, 1,100 adet konut bulunan projede yer alan ödeme planına göre; yüzde 25 peşinat ödendikten sonra da vade farksız 30 aya kadar taksitlendirme imkanı suuluyor. 


Kadıköy Yenitepe ulaşım: Halk Sok. Golden Plaza İş Merkezi E Blok No: 4 34742 Sahrayıcedit / İstanbul


Kadıköy Yenitepe nerede?


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy!



Yenitepe Kadıköy'ün ışığı tüm bölgeyi aydınlatacak!

http://www.emlakkulisi.com/yenitepe-kadikoyun-isigi-tum-bolgeyi-aydinlatacak/259061


Yenitepe Kadıköy ödeme!

http://www.emlakkulisi.com/yenitepe-kadikoy-odeme/258526


Nuhoğlu  Yenitepe Kadıköy  nerede?

http://www.emlakkulisi.com/nuhoglu-yenitepe-kadikoy-nerede/258283


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy iletişim:

Telefon: 444 4 616

Web Adresi: www.yenitepekadikoy.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön