20 / 04 / 2024

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy teslim tarihi!

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy teslim tarihi!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy teslim tarihi ruhsat alındığı andan 24 ay sonra olarak belirtiliyor. Yenitepe Kadıköy Evleri'nde dairelerin metrekaresi 4 bin 400 liradan başlayarak satılıyor....




Yeditepeli İstanbul'un Yenitepe'si sloganı ile satışa sunulan Yenitepe Kadıköy Fikirtepe bölgesinde inşa ediliyor.  Yenitepe Kadıköy  Nuhoğlu İnşaat ile Gülsa İnşaat'ın ortak imzasıyla hayata geçiriliyor. 


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor. Yenitepe Kadıköy Fikirtepe projesinde 1.100 konut bulunuyor. 200 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Yenitepe Kadıköy Fikirtepe projesi 21 katlı 4 blok halinde yükseliyor.


30 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Fikirtepe Yenitepe Kadıköy projesinde dairelerin metrekaresi 4 bin 400 liradan başlayarak satılıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut tiplerinin tasarlandığı Yenitepe Kadıköy Fikirtepe'de daireler 61 metrekare ile 302 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy teslim tarihi!


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy teslim tarihi!


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy teslim tarihi!


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy teslim tarihi projenin ruhsat alımına bağlı olarak belirlendi. Fikirtepe Yenitepe Kadıköy'de teslimler ruhsat alındıktan 24 ay sonra başlıyor.


Geniş bahçeli, yüksek tavanlı ve deniz manzarasına sahip dairelerin yer aldığı Fikirtepe Yenitepe Kadıköy projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar banyosu, çocuk oyun alanlar, vitamin bar, spor alanları, kapalı otopark, restoran ve cafeler bulunuyor.



Telefon: 444 4 616

Web Adresi: http://www.yenitepekadikoy.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön