27 / 04 / 2024

Yenitepe Kadıköy teslim tarihi!

Yenitepe Kadıköy teslim tarihi!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Yenitepe Kadıköy teslim tarihi ruhsat alındığı tarihten itibaren 24 ay sonra olarak belirlendi. Fikirtepe'de inşa edilen Yenitepe Kadıköy'de metrekare fiyatı 4 bin 400 lira...




Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan  Yenitepe Kadıköy  İstanbul Fikirtepe bölgesinde 200 bin metrekare inşaat alanına sahip. 30 bin metrekare arsa alanında yükselen Yenitepe Kadıköy projesi Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.


Metrekare birim fiyatının 4 bin 400 liradan başlayarak değiştiği Yenitepe Kadıköy projesinde yüzme havuzu, kapalı otopark, restoran, cafe, alışveriş alanları, fitness, sauna, buhar banyosu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, yürüyüş parkuru gibi alanlar yer alıyor.


Yenitepe Kadıköy teslim tarihi!


Yenitepe Kadıköy teslim tarihi!


Yenitepe Kadıköy teslim tarihi!


Yenitepe Kadıköy teslim tarihi ruhsat alındığı tarihten itibaren 24 ay sonra olarak belirlendi. 21 katlı 4 blok olarak inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi 1.100 adet dairelik bir proje. Nuhoğlu - Gülsa İnşaat'ın Yenitepe Kadıköy projesinda daire büyüklükleri 61 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiyor.



Telefon: 444 4 616

Web Adresi: http://www.yenitepekadikoy.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön