28 / 03 / 2024

Filli Boya, Bukombin.com ile kombinleme imkanı sunuyor!

 Filli Boya, Bukombin.com ile kombinleme imkanı sunuyor!

Filli Boya, Bukombin.com ile işbirliğine giderek bir ilke daha imza attı. İşbirliğiyle birlikte ilk kez bir boya markası, ürünlerini bukombin.com sitesi üzerinden online olarak kombinleme imkanı sunuyor



Türkiye’de boya sektörünün lideri Filli Boya, Bukombin.com işbirliği ile herkes kendi yaşam alnının mimarı olma ayrıcalığını yaşıyor.


Gerek görselleri, gerek içeriği, gerek kullanımı açısından Türkiye’nin en eğlenceli moda, stil ve trend arama motoru bukombin.com, Filli Boya iş birliği ile yaşam alanlarının kolayca ve istenildiği gibi renklendirilmesine imkan tanıyor. Filli Boya’nın Color Express kartelasından ve Coloration projesi özelinde bulunan konseptlerden, sezonun en trend renklerini bulabileceğiniz bukombin.com’da, dilediğiniz şekilde yaşam alanları yaratabiliyorsunuz.


Üstelik bukombin.com, Filli Boya renkleriyle mekanları renklendirmenin yanı sıra, beğendiğiniz stilleri favorilere ekleme ve tüm bu kombinleri Facebook ve Twitter’da paylaşma olanağı da sunuyor. Ayrıca yapılan kombinler bukombin.com editörleri tarafından incelendikten sonra en çok beğenilenler ana sayfada yayınlanıyor.


Filli Boya’nın Color Express hizmeti veren herhangi bir bayisinde, tercih ettiğiniz rengi dilediğiniz miktarda ve tonda beklemeden hemen yaptırabilirsiniz.


Geri Dön