28 / 03 / 2024

Filli Boya'dan renksel dönüşüm!

Filli Boya'dan renksel dönüşüm!

Filli Boya, hayata geçirdiği “Filli Okul” projesi kapsamında, 2008 yılından bugüne kadar yüzlerce ton boya ile 3.7 milyon m’2 den fazla alanı renklendirerek 600 binden fazla öğrencinin eğitim gördüğü 1.250’den fazla okulun boyanmasına destek oldu.



Türk boya sektörünün lideri Filli Boya’nın çağdaş eğitime verdiği büyük önem ve değeri yansıtan “Filli Okul” projesi; 2016 yılında 235 okulun daha boyanmasıyla devam etti.


Filli Boya, çocukların daha iyi şartlarda eğitim almalarını desteklemek amacıyla 2008 yılında hayata geçirdiği “Filli Okul” projesi kapsamında Anadolu’da sosyo-ekonomik açıdan zor durumda olan küçük il, ilçe ve kırsal kesimdeki okulların boyanmasına katkı sağlıyor, çocukları geleceğe hazırlayan okulları yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getiriyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki okulların sağlıklı ve modern eğitim şartlarına kavuşturulması için oluşturulan projede bu güne kadar yüzlerce ton boya ile 3.7 milyon m’2’den fazla alan renklendirilerek 600 bini aşkın öğrencinin eğitim gördüğü yaklaşık 1.250’den fazla okul boyandı.


İyi Şartlarda Eğitim Herkesin Hakkı

Filli Boya’nın örnek kurumsal sorumluluk projelerinden biri olmayı başaran “Filli Okul” projesi kapsamında yaz aylarında okulların boyanmasıyla çalışmalar gerçekleşiyor. Öğrenci ve eğitimcilerin, öğrenme ve öğretme isteklerine olumlu yönde katkı sağlanarak, çocukların hak ettikleri şartlarda eğitim görmeleri hedefleniyor.


Filli Boya, topluma ve çağdaş eğitime katkı amacıyla gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine gelecek dönemde de devam etmeyi planlıyor.


Geri Dön