26 / 04 / 2024

Finansbank'tan mortgage kredisinde yüzde 25 indirim!

Finansbank'tan mortgage kredisinde yüzde 25 indirim!

Finansbank'tan kamu çalışanına avantajlı kredi Finansbank'ın 'Bizce Mümkün' anlayışıyla hayata geçirdiği kredi sistemleri kamu çalışanlarına uygun fiyatlar ve birçok avantaj sunuyor...



Finansbank'tan kamu çalışanına avantajlı kredi Finansbank'ın 'Bizce Mümkün' anlayışıyla hayata geçirdiği Kamu İhtiyaç Kredisi, kamu çalışanlarına uygun fiyatlar ve birçok avantaj sunuyor. Aylık yüzde 0,99 faiz oranı ve 60 aya kadar vade imkanı ile sunulan kredi paketinde çalışanlar maaşlarının 10 katına kadar kredi kullanabiliyor. Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreten Finansbank, farklı sektörlere yenilikçi ürünler sunmaya devam ediyor. Finansbank, kamu çalışanlarına özel hazırladığı Kamu İhtiyaç Kredisi ile kamu çalışanlarına, maaşlarının 10 katına kadar kredi kullanma imkanı sağlıyor. Yalnızca kamu çalışanlarının faydalanabildiği kredi paketi, aylık yüzde 0,99 faiz oranı, 99 TL dosya masrafı ile 60 aya kadar vade olanağı sunuyor. 


Bu kampanya ile birlikte Finansbank'ın kamu müşterileri mortgage kredisinde de tüm masraflarda yüzde 25 indirimden faydalanabiliyor. Kamu çalışanlarına yalnızca 99 TL dosya masrafı ile kredi imkanı ve bir çok avantaj sağlayan kampanyadan yararlanmak için kamu çalışanlarının T.C. kimlik numaralarını 5030'a göndermeleri ya da www.finansbank.com.tr' ye tıklamaları yeterli oluyor. 


Hürses


Geri Dön