18 / 04 / 2024

Fırat İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Fırat İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Fırat tarafından kuruldu.



Fırat İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Fırat tarafından kuruldu.

Fırat İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT A) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, rezidans, ticarethane inşaatlarını yapmak, hazır alıp satmak, komisyonculuğunu yapmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. DEMİR ÇELİK A) Her çeşit ham demir, çelik ve alaşımlarını, döküm, dövme ve pres mamullerini, pik döküm, çelik boru ve ek parçalarını, her çeşit hadde mamullerini, kok ve tali mahsullerini imal ve istihsal etmek. Yukarıda yazılı işler için lüzumlu maden cevherlerini ve yardımcı maddelerini aramak, bunları istihraç etmek veya ettirmek ve işletmek. Çelik konstrüksiyon, teknolojik teçhizat, vinç, galvanizli çelik konstrüksiyon imal etmek, mekanik ve ısıl işlemlerini yapmak, her nevi metal işleme ile kaplama, kesim büküm tesislerini kurup işletmek, her çeşit çelik konstrüksiyon inşaat, mühendislik, imalat ve tesis kurma işlerini yapmak ve yaptırmak. . B) Her türlü çelik metal platform iskelelerin kiralanması ve ithalatının yapılması. Metal inşaat kalıbı taşıyıcı iskelelerinin ve iş iskelelerinin ve teleskopik kalıp dikmelerinin, çelik ve ahşap yüzeyli beton kalıbı sistemlerinin, metalden ve ahşaptan mamul her türlü iskele ve kalıp yardımcı elemanlarının, boru, profil, demir ve saçtan mamul iskele ve kalıp bağlama, destekleme, sıkıştırma elemanlarının üretimini yapmak, alım satımını yapmak, ithalat ve ihracatını yapmak, kiralamak ve kiraya vermek. Bu konularla ilgili olarak resmi ve özel ihalelere katılmak, taahhütlerde bulunmak.


Geri Dön