26 / 04 / 2024

Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı en uygun nerede satılıyor? 16 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı en uygun nerede satılıyor? 16 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Büro tipi buzdolabına ihtiyacı olanlar için fırsat niteliğinde bir ürün: Flavel FLV 1090. Düşük enerji tüketimiyle dikkat çeken bu cihaz hem alandan hem paradan tasarruf sağlar. Peki Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı en uygun nerede satılıyor? 



Sizi memnun edecek ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak bu ürüne uygun fiyatla sahip olabilirsiniz. Büro tipi buzdolapları iş yerleri ve ofislerin yanı sıra öğrenci evlerinde de tercih ediliyor. Son derece işlevsel olan bu buzdolabı ile yiyecekleriniz tazeliğini uzun süre korur. Flavel FLV 1090 büro tipi buzdolabı 82 cm yüksekliğe ve 47.5 cm genişliğe sahip. Küçük boyutu sayesinde her alanda kolayca konumlandırılır. Cihazın statik analog dondurucu özelliği sayesinde hem soğutucu hem de dondurucu özelliğinden yararlanılır.  Ürün 73 lt soğutucu, 12 lt dondurucu hacmine sahip. Yani, günlük kullanacağınız yiyecek ve içecekleri rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Beyaz renkli bu büro tipi buzdolabı kolayca temizlenir. 

 Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı en uygun nerede satılıyor? 16 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Ürünün avantajları

Flavel büro tipi buzdolabı fonksiyonel tasarımı ile dikkatleri çekerken, raf ayarı yaparak sebze ve meyvelerinizi rahat bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Sıcaklık ayarı sayesinde besinleri istediğiniz derecede saklarsınız. Ürün yıllık 133 kWh enerji tüketimine sahip. Bu az enerji tüketimi sayesinde cihazdan maksimum verim elde ederek yüksek enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Solo tipi tezgah altı boyutu olan Flavel buzdolabını her alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Herhangi bir kurulum yapmadan fişe taktıktan sonra kullanılan bu ürünün taşıma sırasında da fişi çekmeniz yeterli. Böylece kolaylıkla farklı alanlara taşıyabilirsiniz. 

Ergonomik Tasarım

Flavel markasının büro tipi modeli sağladığı avantajlar bakımından tüketcilerin ilgi odağı olmaya aday. 12 litre dondurucu 73 litre soğutucu bölümüne sahip olan bu ürün, yiyecek ve içeceklerinizi güvenli bir şekilde saklama imkanı sunar. Soğutma ayarı yaparak her mevsim uygun seçenekten yararlanırsınız. Bu buzdolabının kapakları ayarlanabilir. Dilediğiniz zaman kapak yönünü değiştirebilirsiniz. Farklı boyutlara sahip yiyeceklerinizi ya da içeceklerinizi dikey ya da yatay bir şekilde raflara yerleştirebilirsiniz. Dolap içerisinde yer alan rafların cam olması sebebiyle yüksek ağırlıklı yiyeceklerinizi rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz.

 


Geri Dön