27 / 04 / 2024

Flex Office Dumankaya kampanya!

Flex Office Dumankaya kampanya!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Flex Office

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Flex Office projesinde fırsatlar devam ediyor. İşte, Flex Office Dumankaya kampanya detayları...



Dumamkaya tarafından hayata geçiriken  Flex Office  projesi Bahçeşehir'de yükseliyor. Flex Office Dumankaya kampanya kapsamında fiyatlar 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


2 bloktan meydana gelen Flex Office Dumankaya projesinde toplam 321 adet home ofis daire yer alıyor. Proje 100 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Flex Office Rezidans projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projenin sosyal donatıları arasında, kat bahçeleri, bireysel çalışma alanları, depo ve arşiv alanları, toplantı odaları,lobi hizmetleri ve ofis box üniteleri bulunuyor. 


Flex Office Dumankaya kampanya!

Projede yüzde 25 ile yüzde 50 arasındaki kısım peşin olarak ödendiğinde, kalan bedel için anlaşmalı bankalardan kredi kullanılıyor.


Satın alınan konutun 10 yıl boyunca kiralama yetkisi Dumankaya İnşaat'a veriliyor ve Dumankaya daire bedelinin yarısı kadar değer desteğini alıcılara geri ödüyor. 


Bahçeşehir Flex Office satış ofisi 

Tel: 0212 672 88 98 

Web: www.dumankaya.com

Öznur YASLI/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön